BLOGG
 / 10 år har gått – det er på tide å oppgradere

10 år har gått – det er på tide å oppgradere

I sommer fyller operativsystemet Windows 7 hele ti år. Det er respektabelt for et operativsystem, men fra 14. januar neste år har Microsoft bestemt at de ikke lenger støtter eller gir ut sikkerhetsoppdateringer til systemet. For deg som bruker av dette operativsystemet, betyr det at du kan fortsette å bruke PC-en, men du blir ekstra sårbar for dataangrep og du vil etter hvert sitte med et operativsystem fullt av sikkerhetshull.

Finn den rette måten å holde deg trygg på. Sikre fremtiden.

  1. Du kan oppgradere din nåværende PC til vårt konsept: PC som en tjeneste.Dette gir deg forutsigbare månedskostnader, krever lite administrasjon og er svært skalerbart. Vi har gjort en rekke kvalifiserte valg for å sette sammen et utvalg som passer godt til alle oppgaver. Alle maskiner har Windows 10 Pro. Les mer om PC-leie her.
  2. Hvis du har BRA 365 Arbeidsplass – Business eller BRA Complete – Business fra Braathe Gruppen, har du rett på en gratis oppgraderingslisens fra Windows 7 til Windows 10.Er du usikker på om dette inngår i dine tjenester hos oss,  eller om du ønsker å vite mer om verdien disse tjenestene tilfører din bedrift, ta kontakt med din kunderådgiver.
  3. Du kan kjøpe en oppgraderingslisens til Windows 10 Pro (dersom maskinen din støtter det).En Windows 7 PC er typisk så gammel at vi anbefaler å kjøpe eller leie en ny. Om du av andre grunner har nedgradert fra Windows 8 til Windows 7, kan du ved å kjøpe en lisens som gir deg rett til å oppgradere fra Windows 7 til Windows 10. Den kan kjøpes her.

Selv om du altså kan fortsette å bruke ditt operativsystem, så betyr ikke det at det er det anbefalte å gjøre. Uten kundestøtte, programvare- og sikkerhetsoppdateringer så vil det ikke gå lang tid før maskinen blir et yndet og utsatt mål for dataangrep av ymse slag. Vær i forkant av de potensielle utfordringene og ta kontakt for å gå over til Windows 10 i dag. Våre kunderådgivere hjelper deg å finne den beste overgangsløsningen for deg.

Kontakt din kunderådgiver i dag. Eller ring 69 01 30 00.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.