BLOGG
 / 2020 var starten – 2021 byr på et nytt kapittel med teknologi

2020 var starten – 2021 byr på et nytt kapittel med teknologi

Det siste året har bedrifter tatt i bruk teknologi på en ny måte og blitt vant til en mer virtuell hverdag. Finnes det internettilgang har vi fått erfare at det er mulig å gjennomføre arbeidsdagen. 

Førerløse biler vil endelig bli et faktum, og naturlige samtaler med Google vil bli mer vanlig. Kontorer, hjem og fabrikker ser vi effektiviseres og blir mer fleksible. Nå i 2021 generes det mer data på en time enn det gjorde i hele 2000, og i løpet av de neste tre årene vil det opprettes mer data enn i de forrige 30. I året vi legger bak oss fikk vi et innblikk i hvordan datakurven vil øke, da forskere, farmasøyter, myndigheter og helseinstitutter, i hele verden, gjorde alt de kunne for å utvikle vaksiner og behandlinger for hjelpe oss med å komme gjennom den pågående pandemien.

Verktøy som kan forenkler arbeidshverdagen
I takt med teknologisk utvikling trenger vi nye verktøy som kan effektivisere arbeidshverdagen. Under har vi listet opp noen verktøy som kan være med å både effektivisere og forenkle arbeidshverdagen. Verktøyene er enkle å bruke og kan raskt tas i bruk.

Microsoft Teams
Teams er en komplett løsning for chat og nettmøter, og gjør det enkelt å samarbeide virtuelt med integrerte apper som for eksempel Word, Excel og PowerPoint. Det er uendelig mange muligheter i Teams. En av dem er å opprette ulike kanaler, som kan brukes til kunnskapsdeling for ulike avdelinger i bedriften, eller dele opp i grupperom underveis i et møte. Plattformen brukes ofte til å sende en rask beskjed til en kollega eller ha korte samtaler om et emne. Plattformen gir mer fleksibilitet i arbeidshverdagen, da en ikke trenger å være i samme rom for å samhandle. En felles plattform er viktig, her kan de ansatte spille hverandre gode.
Les mer om Teams her.

Digital avstemning
Digital avstemning lar deg følge med på avstemning av ulike saker, og du får en god oversikt over stemmene. Bruker du tjenesten i et kommunestyremøte kan du se hvilke partier og politikere som har stemt på hva. Ved å benytte digital avstemning vil du også få oversikt over saker til behandling.

Løsningen gir deg som møteadministrator full kontroll over møtet, og lar deg blant annet styre taletid, replikker og voteringer.

Les hva vår salgsdirektør sier om hjemmekontor. 

Device as a service
Kunne du tenke deg å leie inn PC-er til de ansatte i den perioden de må være på hjemmekontor? Vi leier ut PC-er som de ansatte kan ha på hjemmekontoret, reise, i møter osv. Med «Device as a Service» leveres PC-ene som en utleietjeneste med fast månedspris per bruker, uten bindingstid. Det kan være en bruker som trenger en PC for å håndtere tyngre arbeidsoppgaver for en kortere periode – det gir fleksibilitet. Du kan lese mer om tjenesten her

Ta også en titt i vår nettbutikk, som selger forskjellig utstyr en trenger til hjemmekontoret.

Hvis du trenger råd og innspill til hvilke løsninger som kan gjøre det mer effektivt å jobbe hjemmefra, kan du ta kontakt med oss i skjemaet under – vi hjelper deg i gang.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.