Bamble IT-senter blir Braathe Gruppen

Braathe Gruppen har kjøpt 100 prosent av aksjene i Bamble IT-Senter.
Her har de 70 serverrack på låven og direkte forbindelse til NIX
– Vi har alltid produsert tjenester fra vårt eget datasenter. Nå er det en spennende tid vi er i med mye fokus på den hybride reisen. Dette prøver vi å være i førersetet av nå, ved siden av de tradisjonelle tjenestene, sier Direktør Teknologi og Tjenesteutvikling, Håkon Svendsen, i intervju med digi.no.
(Foto: Harald Brombach)

Bamble IT Senter leverer skytjenester fra Microsoft, eget datasenter og egenutviklet programvare for turarrangører og transportører. Selskapet har tre ansatte og kontorer på Stathelle i Telemark. Etter overtakelsen av Bamble IT Senter vil Braathe Gruppen ha mer enn 175 ansatte, omsette for over 430 MNOK og være en sterk nasjonal aktør, med lokal tilstedeværelse i 8 byer.

Les pressemeldingen

Trenger du hjelp?

Vi kan hjelpe deg raskt ved å fjernstyre din PC. Ved å starte en fjernstyringsøkt aksepterer du at vi kobler oss til din pc og samtidig at vi fakturerer medgått tid med pr. påbegynt 1/2 time for denne hjelpen iht. våre avtalte timesatser. Dersom noe av dette er uklart så spør oss før vi tilkobler. Du finner link til fjernstyring på vår side braathe.no/fjernhjelp.

Nytt telefonnummer og e-postadresse til support er som følger:
40 000 911 og support@braathe.no.

Åpningstider er mandag til fredag 07.30 til 16.30

La oss hjelpe deg opp i skyen