VI TILBYR / Vi hjelper deg å bli tryggere
 / Vi hjelper deg å bli tryggere
5 ting for bedre sikkerhet

Vi hjelper deg å bli tryggerePresentasjonene fra En viktig prat om IT-sikkerhet i Skien og Kongsberg kan lastes ned her:
Watchcom
HP
Braathe

1 Gjennomfør en årlig sikkerhetstest.

Vi har regelmessige brannøvelser i tilfelle brann. Hvorfor ikke legge inn øvelser som viser de vanligste former for cyberangrep? Ved å innføre regelmessige phishing-tester, øker man bevisstheten og bidrar til en mer forsiktig adferd. En phishingøvelse tar sikte på å måle og forbedre brukerbevisstheten blant de ansatte i virksomheten. Øvelsen gir virksomheten et bilde på hvordan motstandsdyktigheten er ved gjennomførelse, samt at det reduserer risikoen for fremtidige, vellykkede phishingangrep. Vi skreddersyr phishingkampanjer og sporer hvor mange ansatte som åpner eposten og klikker på lenker i eposten. Vi skreddersyr en phishing-øvelse tilpasset din virksomhet.

2 Bygg en intern sikkerhetskultur

Ifølge NSRs mørketallsundersøkelse oppdages 40% av sikkerhetsbrudd ved en tilfeldighet. 39% av disse er et resultat av manglende bevissthet hos de ansatte. Norske virksomheter må jobbe med en intern sikkerhetskultur for å bygge opp denne bevisstheten hos sine ansatte. Vi hjelper deg i gang.

3 Velg et verktøy som fører kollegaer sammen. Uansett hvor de jobber.

97% sier at alltid-tilgang, og fra hvor som helst, og fra hvor som helst, til data og applikasjoner gjør dem mer effektive. HP surestart oppdager cyberangrep og starter laptopen på nytt etter angrepsforsøk. Med HP Surestart er du og din laptop effektivt sikret mot dataangrep slik at du unngår avbrudd i arbeidet, og enkelt kan opprettholde effektiviteten. Se utvalget i vår nettbutikk.

4 Velg en løsning med en solid base av alltid-på sikkerhet

43% av alle cyberangrep rettes mot SMB-virksomheter1. Med flere nivåer av sikkerhet og brukertilpasning helt ned på individnivå, leverer våre tjenester BRA 365 Arbeidsplass og BRA Desktop en solid base av alltid-på sikkerhet og sikrer dine brukere mot mulige angrep på internett.

5 Fax på jobben, Snapchat hjemme.Unngå skygge-IT.

Når brukere lager seg parallelle løsninger til systemene som brukes i bedriften, kaller vi det for skygge-IT. Et eksempel kan være at fildeling som brukes internt ikke fungerer utad. For å få gjort jobben sin, laster din bruker opp filen i sin private Dropbox for så å dele den. Den blir da delt utenfor virksomhetens kontroll. Unngå dette – velg heller en løsning som er smidig, moderne og brukervennlig.

«Tenk før du klikker. Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det neppe sant.»


SIKKERHETSTIPS
Fordi de ansatte er virksomhetens beste forsvar