BLOGG
 / BRA Sikkerhetsdag

BRA Sikkerhetsdag

Hele 60 IT-interesserte samlet seg på Hard Rock Cafe i Oslo fredag den 10. mai, for å få med seg Braathe Gruppens arrangement. Temaet var en viktig prat om IT-sikkerhet – med fokus på å beskytte bedriftens verdier og å minimere risikoen man blir eksponert for.

Anders Pedersen, Markedssjef i Braathe Gruppen, innledet seminaret, og snakket om vår strategi for 2019. Braathe Gruppens ambisjon er i løpet av de kommende årene å opparbeide seg en stadig sterkere posisjon som en av de ledende aktørene i bedriftsmarkedet for bruker- og infrastrukturtjenester i Norge. En naturlig del av arbeidet for å oppnå dette, er å arrangere seminarer og aktiviteter slik som nettopp denne sikkerhetsdagen.

Salgsdirektør Tor Jahren fortalte videre om Braathe Gruppens nye tjeneste BRA 365 Arbeidsplass. Dette er en skytjeneste med fokus på smidighet, fleksibilitet og sikkerhet. En komplett managed service bygget på Microsoft 365 og Cisco Umbrella.  Les mer om den nye tjenesten her.

Deltagerne som hadde tatt turen til Hard Rock Cafe fikk i seg en god lunsj, samtidig som de ble oppdatert på dagens trusselbilde. Christopher Kiønig fra Watchcom holdt et godt og dyptgående foredrag med skremmende og konkrete eksempler på hva som kan skje om man ikke er oppdatert. I regi av Emil Taylor Bye og Torjus Bryne Retterstøl (også fra Watchcom) ble det demonstrert et live hackerangrep. Her ble det blant annet vist hvor enkelt hackeren kan ta kontroll over din PC.

Øystein Norstrøm fra Lenovo avsluttet med å fortelle om hvordan valg av PC også er avgjørende for god sikkerhet, og viste frem deres nye produkter med spesielt fokus på gode løsninger på utfordringer knyttet til sikkerhet.

Vi takker alle kunder, leverandører, ansatte og Hard Rock Cafe for at arrangementet ble en suksess!

Vil du bli med på vårt neste arrangement? Dette var det første av en serie og vil du sikre deg plass neste gang, så meld din interesse her:

Meld meg på

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.