BLOGG
 / Vi har oppnådd gullstatus og styrker samarbeidet vårt med Dell Technologies

Vi har oppnådd gullstatus og styrker samarbeidet vårt med Dell Technologies

Dell Technologies gold status

Nylig fikk Braathe Gruppen status som Gold Partner hos Dell Technologies. Som en av Dell Technologies sine verdsatte partnere får vi tilgang til bransjens mest omfattende portefølje og et flott partnerprogram. Det gjør at vi alltid har Dell Technologies-ekspertise i ryggen og kan hjelpe deg, som kunde av Braathe Gruppen, til å få mest mulig ut av utstyret ditt og sette opp omfattende løsninger tilpasset arbeidshverdagen til bedriften din.

For oss betyr denne gullstatusen at vi kan få bedre priser og betingelser fra Dell Technologies. Dette vil gagne våre eksisterende og nye kunder. Vi ser frem til et tett og godt samarbeid med en så stor og veletablert aktør.

– Roar Stenbro, Salgssjef Standardtjenester Sør

 

 

I 2016 samlet Dell og EMC seg til ett selskap – Dell Technologies. Det nye selskapet forener syv teknologiledere; Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream og VMware. Dette er et selskap med styrke til å styre digital transformasjon og skape fantastiske resultater daglig, sammen med kunder og samarbeidspartnere.

Dell Technologies utgjør et av verdens største teknologiselskaper og er en totalleverandør av markedsledende ende-til-ende-løsninger. Selskapet jobber med forskning og utvikling, som i dag er en grunnleggende suksessfaktor for å kunne levere helhetlige løsninger til kunder og partnere.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.