BLOGG
 / Vi kjøper iTet AS

Vi kjøper iTet AS

Tron Braathe og Hans Albert Nilsen, avtaleinngåelse

Pressemelding: Braathe Gruppens strategi er å bli en av landets ledende på nettskytjenester, og samtidig posisjonere seg som en solid aktør i nord. Som en del av denne strategien kjøper Braathe Gruppen iTet AS.

  • En strategisk viktig utvidelse nordover for å styrke vår nasjonale tilstedeværelse
  • Hever vår kompetanse og kapasitet i nordområdene på blant annet Microsoft-tjenester og andre skytjenester som er i sterk vekst i alle bransjer
  • Rigget for å bygge videre på iTets kundebase og utvide tjenestetilbudet til både eksisterende og nye kunder

Det norske IT-selskapet Braathe Gruppen, med røtter i Østfold ser mot nord med sin neste investering. Nå kjøper de selskapet iTet, med hovedkontor i Bodø, for å bygge videre på deres solide arbeid i en sterkt voksende region.

Kjennskap til regionen, stabile kundeforhold, en etablert merkevare og et solid fotfeste innen offentlig sektor er stikkord som ligger bak oppkjøpet. Dette legger nå grunnlaget for ytterligere vekst i området, med bakgrunn i et stadig økende behov for kompetanse på nye typer IT-tjenester. Microsoft-tjenester, nettskytjenester og IT-infrastruktur er blant noen av tjenestene som nå får enda bedre vekstvilkår i regionen.

– Dette er et strategisk viktig oppkjøp for oss, som styrker vår nasjonale tilstedeværelse i Norge med våre tjenester, sier Tron Braathe, administrerende direktør i Braathe Gruppen. – Vi står sterkt i flere regioner, og med dette oppkjøpet enda sterkere i region nord. Vi ønsker å bygge videre på den eksisterende organisasjonen og sammen nå nye høyder.

iTet AS er lokalisert i Nordland og Troms med kontorer i Bodø, Tromsø, Mo i Rana og Harstad, i tillegg til Oslo. Selskapet har 75 ansatte og en omsetning i 2019 på cirka 180 millioner kroner.

– Teknologien utvikler seg raskt og iTet sitter på mye kompetanse og er sterkt posisjonert i Nord-Norge. Dette gir oss unike muligheter til å vokse nasjonalt, sier Braathe.

Etter oppkjøpet vil Braathe Gruppen ha 175 ansatte, omsette for cirka 425 millioner og være lokalisert i Rygge, Oslo, Tromsø, Bodø, Mo i Rana, Harstad, Skien og Kongsberg.

Overtakelse av virksomheten ble gjennomført den 14.10.2019

For mer informasjon kontakt:
Tron Braathe, Administrerende direktør, Braathe Gruppen AS, telefon 908 48 200
Hans Albert Nilsen, Administrerende direktør, iTet AS, telefon 906 49 367

Mer informasjon finner du her

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.