BLOGG
 / Viktig melding: Om COVID-19 og driftstjenester hos Braathe Gruppen

Viktig melding: Om COVID-19 og driftstjenester hos Braathe Gruppen

Spredning av koronaviruset i Norge og verden skaper usikkerhet i markedet, og mange har spørsmål knyttet til dette. I Braathe Gruppen er vi bevisste på at våre tjenester også omfatter samfunnskritisk infrastruktur som må holdes i gang. Denne siden oppdateres fortløpende ved endringer. 

  • Braathe Gruppens SLA opprettholdes i henhold til avtale. Gode rutiner gjennom vår beredskapsplan sikrer at våre datasentre går som normalt. Dette betyr at alle tjenester og løsninger er godt ivaretatt og vil fungere optimalt.
  • Våre kontorer og datasentre er bemannet.
  • Videre lytter Braathe Gruppen til råd og anbefalinger fra myndighetene.

En naturlig konsekvens av at “verden står på hodet”, er usikkerhet og bekymring. Mange lurer på hvordan det vil gå med leveranser av alt vi alle trenger i hverdagen. Vi ønsker her å vise deg hvordan vi gjør vårt beste for at leveransen av IT-tjenester ikke skal være en av dine bekymringer.

Våre tjenester omfatter samfunnskritisk infrastruktur som må holdes i gang. Med et kundespekter som strekker seg fra banktjenester og logistikk til nødetater, så blir vi et avgjørende ledd i en leveransekjede som må fungere også i krisetider. På denne siden ønsker vi å gi deg innsikt i hvordan vår beredskapsplan nå trer i kraft.

Midt oppi det hele skal man ikke glemme å ta vare på sine ansatte. Mange må nå jobbe med nye rutiner og kanskje også på en helt ny måte. Noen må plutselig jobbe fra hjemmekontor for første gang? Dette kan være utfordrende, men med fleksibilitet fra alle og gjennom læring blir sluttresultatet så bra som det kan bli når alle er underlagt nye forutsetninger. De ansatte er en av de viktigste ressursene man har, og ved å utruste dem med gode verktøy kan de utføre sine oppgaver til fulle, også fra hjemmekontoret.

Har du spørsmål, ta kontakt med din kunderådgiver.

Lykke til i en litt annerledes jobbhverdag. Husk å ta vare på hverandre.

Sist oppdatert 09.08.20 klokken 21:45

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.