BLOGG
 / Derfor bør du laste ned den nye Microsoft Office-appen

Derfor bør du laste ned den nye Microsoft Office-appen

Microsoft lanserte tidligere i år sin Office-mobilapp. Den samler Word, Excel og PowerPoint i én enkel app. Microsoft vil introdusere nye mobilorienterte funksjoner i appen som vil gjøre den til en av dine foretrukne produktivitetsapper.

Hvorfor vil du like denne appen?
Microsoft Office-appen gir deg mulighet til å vise, redigere og dele filer uten å måtte bytte mellom mange ulike apper. Endelig kan du ta et bilde og endre det til en rediger-bar Word eller Excel-fil, kun ved å trykke på en knapp. Videre kan du lage og signere PDF-filer, bruke klistrelapper og overføre filer mellom enheter.

Microsoft Office har gjort det mulig for en tredjeparts lagringsfunksjon, det vil si at du kan koble appen opp til for eksempel iCloud, Google Drive eller OneDrive. Med denne typen lagring vil appen kreve mye mindre lagringskapasitet på telefonen din.

Du finner Microsoft Office-appen gratis i AppStore og PlayStore.

Nye funksjoner
I løpet av de neste månedene vil følgende funksjoner bli tilgjengelige i appen:

  • Tale-til-tekst i Word er en planlagt funksjon i Office-appen. Det vil si at Word gjør det du sier om til skrevet tekst.
  • Kortvisning i Excel vil gjøre det enklere å redigere data i en tabellrekke. Det blir mulig å vise og redigere data i en Excel-tabellrekke i et enkelt kortformat, slik at man ikke får mange kolonner som strekker seg utenfor skjemaets grenser.
  • Utkast i PowerPoint gjør det enklere å designe gode presentasjoner rett fra telefonen. Du skriver presentasjonsinnholdet som en enkel disposisjon, og deretter gjør PowerPoint Designer innholdet om til presentable lysbilder med riktig styling, formattering og ikongrafikk av innholdet.

Kontakt oss i skjemaet under for å få hjelp til å sette opp Office 365.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.