VI TILBYR / Digital Arbeidsplass
 / Desktop i Skyen
Ditt skrivebord i skyen

Desktop i Skyen

Løsningen som er like perfekt for små bedrifter og oppstartsbedrifter som for større organisasjoner med stor geografisk spredning.

Et skrivebord i skyen er perfekt for bedrifter som vil erstatte utgifter til maskinvare, lisenser og brukerstøtte med en fast månedlig pris pr. bruker. Det passer også godt til organisasjoner med brukere som er spredt geografisk, som ønsker å samle alle på en felles plattform. BRA Desktop er en skybasert skrivebordsløsning. Det oppleves som å jobbe lokalt på din egen PC, men både skrivebordet ditt, alle filene og alle programmene befinner seg i nettskyen på serverne hos Braathe Gruppen.

Det er mange fordeler med BRA Desktop. En av dem er at skrivebordet, filene og programmene er tilgjengelig døgnet rundt hele året, også om du velger å logge på med noe annet enn PC-en fra kontoret. Nettbrett, mobil og Mac går akkurat like fint. Prosessorkraft, RAM og lagringsplass trenger du ikke å tenke på, siden alt håndteres på våre servere. Alt som kreves er en internettlinje.

Som arbeidsgiver har du full fleksibilitet og kan legge til og trekke fra brukere på månedsbasis. Perfekt for bedrifter som preges av midlertidig innleid arbeidskraft, eller sesongvarierende bransjer. BRA Desktop kan også kombineres med «PC som tjeneste», der du leier PC fra Braathe Gruppen på månedsbasis.

Dataene dine oppbevares separat fra andre kunder, og er beskyttet av avanserte tekniske løsninger. Siden våre datasentre befinner seg i Norge, er BRA Desktop også et alternativ for virksomheter som er underlagt retningslinjer som utelukker skytjenester fra utlandet.

Vi presenterer her de mest solgte løsningene. En helt enkel remote desktop-løsning for den enkle brukeren, en litt mer avansert med ett høyere sikkerhetsnivå og Citrix HDX. Og en komplett pakke med full drift av din lokale PC også.

>> Våre tjenestebeskrivelser
Desktop i Skyen
Desktop
Desktop Plus E3
Complete E3
Windows Remote Desktop m/ Office Pro Plus
Exchange mail,
Adobe Reader og Google Chrome
Citrix Desktop
For bedre brukeropplevelse
Høyere sikkerhet
Bedre lyd og bilde
Microsoft Office 365
Word, Excel, PowerPoint, OneNote på opptil fem enheter
Epost
Exchange Online
Møter
Microsoft Teams
Filer og innhold
OneDrive for Business og SharePoint
Multifaktor
Autentisering
BRA 365 Arbeidsplass
Fulldriftet klient
Cisco Umbrella
Førstelinjeforsvar på din klient
La oss hjelpe deg opp i skyen

Erstatt utgifter til maskinvare, lisenser og brukerstøtte med en fast månedlig pris per bruker.


HVORFOR VELGE DESKTOP I SKYEN?