BLOGG
 / Effektiviser arbeidshverdagen med rett arbeidsverktøy

Effektiviser arbeidshverdagen med rett arbeidsverktøy

Norske arbeidstakere begynner forsiktig å vende tilbake til kontorene etter flere måneder på hjemmekontor, men enda er det noen som sitter hjemme. Etter en stund på hjemmekontor ser man hva som kan være viktig å ha av utstyr enten på hjemmekontor eller når en er ute på reise. Bedrifter er forskjellige, derfor har vi satt opp noen punkter under her som skal dekke de fleste situasjoner.

Joachim Bremseth, varesalgssjef, og Marianne Væring Johnsen, Teamleder e-handel, forteller at vi kan levere alt av IT-utstyr og tilpasse leveringen ut i fra bedrifters behov.

Vi kan spesialtilpasse webshopen individuelt, med logo, typiske varer bedriften bestiller og egne pakker som enkelt kan bestilles når bedriften ansetter nye personer. Pakken kan for eksempel bestå av en bærbar PC, docking, datamus og hodetelefoner.

Videre forklarer de at dem har mulighet til å legge inn en godkjenningfunksjon, hvor de ansatte selv kan bestille det de trenger av utstyr, etterfulgt av at bestillingen sendes til for eksempel IT-sjefen for godkjennelse.

Bærbar PC
Dersom deres ansatte enda jobber stasjonært, kan det nå være et godt tidspunkt å oppgradere til en bærbar datamaskin. Det gir rom for å kunne jobbe fra hvor som helst. Last opp filer og dokumenter opp i skyen og jobb videre på de hjemmefra. Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å finne en passende laptop for deg, ut ifra dine behov og arbeidsoppgaver.

Portabel skjerm
På faste arbeidsplasser har de aller fleste en eller flere skjermer som de kan koble laptopen sin til. Overgangen til en 13-tommers laptop-skjerm kan bli veldig stor, det fungerer ofte greit på en flyreise eller togtur, men det er ikke et godt oppsett i lengden. Vi kan anbefale en portabel skjerm som en kan ta med seg når det er behov for det. Vi kan tilby skjermer i flere størrelser.

Trådløs nett
God kommunikasjon er alltid viktig. Flere har sikkert opplevd at internettlinjen har vært dårlig under et Teamsmøte, så skjermen plutselig har frosset eller hakket. Med en god ruter kan du jobbe rundt i hele huset.

Støydempende hodetelefoner
Noen gode hodetelefoner kan være godt å ha både hjemme, på reise og på kontoret. Hodetelefoner med støydemping kan være viktig for å få en bedre ro i et åpent kontorlandskap eller hjemme ved kjøkkenbordet. For noen er det veldig viktig med stillhet rundt seg for å kunne konsentrere seg ordentlig. Flere av hodetelefonene vi tilbyr er med mikrofon som demper ute lyder rundt deg, når du har en samtale koblet opp til disse.

Trådløs mus
Touchpaden på en laptop er lite ergonomisk å bruke over en lengre periode. Det er enklere å bruke en trådløs mus som er frittstående fra laptopen din. Denne er enklere å bruke og du har bedre kontroll.

Leasing av utstyr
Visste du at vi tilbyr leasing av alt utstyr du finner på webshopen vår? Våre rådgivere er god på oppsett av utstyr for ulike bedrifter i forskjellige bransjer og kan tilrettelegge så deres ansatte får rett utstyr for å komplimentere arbeidshverdag.

Dersom dere velger å lease utstyret dere trenger, kan dere få 100 % finansiering med inntil 60 måneders delbetaling gjennom SG Finans. Det vil være med på å frigjøre driftskapital, som dere heller kan bruke på andre formål, og det er ingen forskuttering av merverdiavgift på anskaffelsestidspunktet.

Klikk deg inn her for å få en full oversikt på det du trenger til ditt hjemmekontor, eller fyll inn skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre rådgivere.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.