BLOGG
 / En smart konferanseassistent

En smart konferanseassistent

ThinkSmart View er din nye, smarte konferanseassistent, som vil gjøre arbeidshverdagen din effektiv ved å flytte Teams møtene vekk fra PC-skjermen. Kontorenheten kan flyttes rundt og brukes fra nesten hvor som helst.

Lenovos ThinkSmart View kommer med like god lyd, bilde og video som en PC, i tillegg til touchskjerm, som gjør den enkel å bruke og logge seg på. Enheten kan fungere like godt på skrivebordet ditt som på et lite møterom, og du kan plassere den både i loddrett og vannrett posisjon. Du kan enkelt dempe samtaler med et enkelt tastetrykk, og knytte til Bluetooth hodetelefoner slik at den kan brukes i åpne kontorlandskaper.

På hjemmekontor har en gjerne bare en laptop med en liten skjerm, som gjør det vanskelig å gjøre flere arbeidsoppgaver eller notere underveis i et møte. ThinkSmart View lar deg logge rett inn på din Teams bruker, slik at du kan følge med på møte over enheten og dermed får avlastet PC-skjermen.

Ser du etter en ny kontorassistent som kan gjøre arbeidshverdagen enklere, vil vi anbefale ThinkSmart View! Les mer om produktet og bestill det her.

Les mer om Lenovos produkter. 

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.