BLOGG
 / God påske – alt blir bra

God påske – alt blir bra

Om få timer tar mange påskeferie, noe vi unner alle og enhver. Vi håper mange får ladet batteriene og nyte påskesola. Husk også, vi er her for deg om du skulle trenge oss.

Trenger du hjelp av oss? Support er bemannet som normalt gjennom påsken. Vi kan nås på support@braathe.no og på telefonnummer +47 69 01 32 99 eller +47 400 00 911. 

Påsken nærmer seg med stormskritt og vi ønsker å sende deg avgårde med en påskehilsen før PC-ene lukkes og fridagene slår inn. Året så langt har vært lærerikt, utfordrende og spennende. For oss i Braathe Gruppen går vi inn i påsken med et godt kvartal bak oss. Det er vi stolte av.

– For oss har også Covid-19 satt sine spor, og jeg er stolt av måten våre ansatte har omstilt seg på. Nå har vi passert et år med variert grad av samfunnsmessig nedstenging, og det har vært spennende å se hvordan dette har påvirket IT-utviklingen i det norske arbeidsmarkedet.
– Tron Braathe, adm.dir Braathe Gruppen

Har du glemt passordet ditt? Vi har svart på flere av de vanligste problemstillingene slik at du raskt kan løse slike problemer. Les mer om det her. 

I tiden fremover vil vi fokusere enda mer på kompetanseheving og interne løft. Vi har allerede gjort flere grep og har ansatte som er fremoverlente i sin søken etter mer kunnskap og kompetanse. Vårt underliggende mål er hele veien å kunne skape og levere de beste tjenestene for din bekymringsfrie IT-hverdag. Uansett hvordan og i hvilken grad IT er en del av den. Samtidig er det og viktig å ta fri og koble helt av innimellom. Det håper vi du rekker i løpet av påsken. Ta vare på hverandre. Det blir bra til slutt.

Vi ønsker alle våre kunder, samarbeidspartnere og selvsagt alle våre kollegaer en god påske!

Vil du bli bedre kjent med heltene på kundeservice? Les mer om Dennis og Nils på support her: Vår kundeservice fra A til Å

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.