KUNDESENTER / FAQ
1 Hvilken versjon av Wordpress settes opp for min webside?
Vi setter alltid opp siste hovedversjon av Wordpress for nyetablerte webløsninger i Managed Web.
2 Tilbyr Managed Web automatiske kjerneoppdateringer til Wordpress?
Ja, Wordpress-installasjonene sjekker og oppdaterer kjernekomponenter både for minor og major sikkerhetsoppdateriner. Du kan lese mer om Automatic Background Updates på wordpress.org.
3 Hvordan kommer jeg inn på mitt admin-område?
Du kan alltid logge inn på følgende URL: https://[ditt-domene-eller-testdomene]/wp-admin.
4 Kan jeg installere et eget, custom theme?
GORAN:

Du kan installere alle temaer som ligger tilgjengelige via Wordpress+Elementor i løsningen, og du kan laste opp dine egne temafiler ved å bruke funksjonaliteten for dette i Wordpress-installasjonen.

NB! Når du velger hvilket tema du skal bruke, dersom du går utenfor Elementor-temaene i løsningen, anbefaler vi at du kun henter temaer fra sikre kilder. Unngå ulovlige gratisnedlastinger av premium-temaer, da disse kan forårsake problemer med løsningen og også gjøre din webløsning usikret. Sørg også for at temaet er kompatibelt med Wordpress-versjonen din webløsning kjører på, og eventuelle plugins løsningen bruker.
5 Er det noen plugins jeg ikke får lov til å installere?
I henhold til vår SLA ser vi helst at alle plugins du benytter er godkjente av oss - dette er for å sikre at vi kan garantere for sikkerheten i løsningen din. Vi har også en liste over plugins som ikke er tillatte å installere, listen kan tilsendes på forespørsel, da også med årsak til hvorfor de er på listen.
6 Hva med caching plugins?
GORAN:

Dette er ikke nødvendig i Managed Web. Løsningen har integrerte løsninger for avansert caching. Dette for å kunne tilby høyere hastighet, mer fleksibilitet og redusert lastetid på webløsningene. Side-, objekts- eller databasecaching-plugins er derfor overflødige. Plugins som minifiserer og optimaliserer innhold vil fungere som forventet.

NB! Når du velger hvilke plugins du skal bruke, anbefaler vi at du kun henter plugins fra sikre kilder. Unngå ulovlige gratisnedlastinger av premium plugins, da disse kan forårsake problemer med løsningen og også gjøre din webløsning usikret. Sørg også for at pluginene er kompatible med Wordpress-versjonen din webløsning kjører på, og eventuelle andre plugins løsningen bruker.
7 Er det noen PHP-funksjoner som er deaktivert for min webløsning i Managed Web?
GORAN
8 Kan jeg installere Wordpress MU/Multisite med Managed Web?
Nei, WP Multisite støttes ikke for øyeblikket i Managed Web.
9 Er det mulig å installere wordpress på et subdomene/alias-domene?
GORAN:

Ja, det er mulig. Managed Web kan settes opp for domener som ligger hos oss eller andre domeneregistrarer.
10 Kan jeg bruke Google Analytics?
Selvfølgelig kan du det! Det finnes en rekke Google Analytics plugins som forenkler denne jobben.
11 Kan jeg sette opp kontaktskjemaer?
Det ligger en rekke varianter av kontaktskjemaer inne i Elementor, så her er det bare å plukke og drag&drop!
12 Kan jeg knytte min Managed Web-installasjon til en WP-database som ligger hos en annen leverandør?
GORAN:

Nei, dette støttes ikke i Managed Web i dag.
13 Kan jeg bruke Managed Web selv om jeg har domenet mitt hos noen andre enn Braathe Gruppen?
GORAN

Ja, det kan du.
14 Hvor mange webløsninger kan jeg ha på Managed Web?
GORAN

Det er ingen begrensning på dette - hver løsning blir sin egen instans og sin egen avtale med oss i Managed Web.
15 Hvordan fornyer jeg abonnementet på Managed Web?
Det er et løpende abonnement, så det stopper ikke før du sier opp ved skriftlig varsel til oss. Betingelser for oppsigelse finner du i tjenestebeskrivelsen.
16 Kan jeg utvide lagringsplassen jeg har tilgjengelig i Managed Web-abonnementet mitt?
Ja, det kan du. Vi har utvidelsespakker. Priser og mer informasjon finner du på tjenestesiden for Managed Web.
17 Kan jeg få FTP/SSH/SFTP-tilgang til min Managed Web-løsning?
GORAN

Nei, dette tilbyr vi ikke i dag.
18 Hvilke SSL-sikkerhetsopsjoner er tilgjengelige i Managed Web?
GORAN

19 Får jeg tilgang til File Manager og PHP MyAdmin?
GORAN

Nei, dette tilbys ikke i dag.
20 Kan jeg få en dedikert IP-adresse til min Managed Web-løsning?
GORAN

21 Begrenses trafikken til min Managed Web-løsning på noen måte?
GORAN

22 Kan deres Managed Web håndtere stor trafikk i korte perioder?
GORAN

23 Er det noen begrensning på e-post via min Managed Web-løsning?
GORAN

La oss hjelpe deg opp i skyen