VI TILBYR / Datasentertjenester
 / Offentlig Nettsky
Få virksomheten over i skyen

Offentlig Nettsky

Friheten til å utvikle, administrere og distribuere data og tjenester Microsoft Azure. Vi hjelper deg med implementering og drift.

Vi tilbyr en offentlig nettsky gjennom Microsoft Azure. Det betyr at dataene dine oppbevares trygt i Microsofts datasentre. I Azure kan du også kjøre ulike tjenester. Vi hjelper deg med å implementere og drifte ditt Azure-miljø.

En av de største fordelene ved offentlig nettsky er skalerbarhet, enten det gjelder lagringsplass eller datakraft. Dersom du leverer en tjeneste som plutselig kan komme under tung belastning, vil vi enkelt kunne skalere opp eller ned basert på faktisk behov.

Microsoft har datasentre lokalisert over hele verden, også i Norge, slik at du kan velge å ha dataene lagret på norsk jord.

Microsoft Azure er en stadig voksende gruppe skytjenester som hjelper organisasjoner med å oppfylle forretningsutfordringene sine. Den gir deg friheten til å utvikle, administrere og distribuere programmer på et massivt, globalt nettverk ved bruk av dine favorittverktøy og strukturer. Offentlig nettsky kan kombineres med Privat nettsky og dine egne servere og danne et hybrid- eller multicloud-miljø.

>> Våre tjenestebeskrivelser
PRODUKT
PRIS
Administrasjon av Azure Tenant
1000 NOK/MND
Azure Basic Server SLA
250 NOK/MND
Azure Standard Server SLA
500 NOK/MND
Azure Pluss Server SLA
750 NOK/MND
Azure PaaS SLA
10% UPLIFT
Alle priser er eks. mva.
La oss hjelpe deg opp i skyen