Braathe Gruppen har i alle år hatt fokus på kundenes behov. Dette medfører blant annet et stort fokus på relevant kompetanse, holdning og engasjement hos våre konsulenter og vårt driftspersonell. For å dekke våre kunders ulike behov innenfor IKT på en kostnadseffektiv og god måte har vi derfor i mange år jobbet med holdninger og kompetanseoppbygging hos våre ansatte.

Som et resultat av dette har hoveddelen av vår konsulent- og driftsstab høyskoleutdanning i bunnen og påbyggingskurs og sertifiseringer innenfor deres respektive fagområder. I tillegg til formell kompetanse har de god breddekunnskap på PC og server teknologi, Windows i alle varianter, Microsoft teknologi generelt samt nettverk og sikkerhetsløsninger.

 

Våre konsulenter er spesielt gode på implementering, drift og vedlikehold av IKT systemer. Velger du oss får du stabile og gode IKT systemer på en kostnadseffektiv måte.

 

Vi har Partneravtaler og sertifiserte konsulenter blant annet innenfor følgende områder:

 

Microsoft Gold Hosting og Microsoft Gold Server Platform

Siden Microsoft produkter er en så sentral del av de fleste bedrifters IT systemer har vi høyt fokus og veldig mange sertifiseringer innenfor dette området. I tillegg tas det regelmessig nye sertifiseringer på Microsoft produkter. Listen nedenfor er derfor bare eksempler på våre sertifiseringer. Savner du noen, har vi antagelig tatt de nylig om de er på Microsoft sine serverprodukter innen drift og administrasjon. Med driftsansvar for mange hundre servere med Microsoft operativsystem har vi opparbeidet god kompetanse, og lang erfaring på dette området.

 

Sertifiseringer:

MCSE Server Infrastructure 2012, MCSA Server 2012, MCITP (Microsoft Certified IT Professional), MCTS (Microsoft Certified Technology Spesialist), MCP (Microsoft Certified Professional), MCSA (Microsoft Certtified Systems Administrator), MCSE (Microsoft Certified System Engineer), MCPS, MCPSI, MCNPS,MCITP 2008, MCSE 2003, MCSE 2000, MCSE NT,MCTS Windows 2008 Server, MCP Windows 2003 Server, MCP Windows 2000 server, MCP Windows NT server, MCP Windows XP, MCP Windows 2000, MCP Windows NT, MCTS Windows 2008 AD, MCP Windows 2003 AD, MCP Windows 2000 AD, MCP Windows NT Domain, MCTS Windows 2008 Network, MCP Windows 2003 Network, MCP Windows 2000 Network, MCP Windows NT Network, MCTS Exchange 2010, MCTS Exchange 2007, MCP Exchange 2003, MCP Exchange 2000, MCTS MS SQL 2008, MCTS MS SQL 2005, MCP MS SQL 2000, MCP MS SQL 7.0......

 

 

VMware Partner - Enterprise Solution Provider

VMware er blitt en solid brikke i våre virtualiseringsløsninger for redundans og HA (High Availability), både i eget datasenter og i dedikerte løsninger vi designer og implementerer for kunder med egen infrastruktur. VMware er en markant markedsleder i dette segmentet, og har i mange år ledet an utviklingen innen virtualisering og HA løsninger. Vi har hatt VMWare løsninger i produksjon i vårt datasenter siden 2003.

 

Sertifiseringer:

VMware Certified Professional (VCP), VMware Virtual Infrastructure, VMware Sales Professional (VSP) - Business Continuity, VMware Technical Sales Professional (VTSP)

 

Citrix Access Partner - Silver Solution Advisor

Citrix programvare er en viktig del av våre ASP terminalserverløsninger. Vi anbefaler det også brukt i kundededikerte løsninger med flere terminalservere. Vår erfaring med drift av Citrix baserte løsninger strekker seg tilbake til Window NT tiden på slutten av nittitallet. Kompetansen er tilsvarende solid.

 

Sertifiseringer:

CCA XenApp 6.0 CCA XenApp 5.0 CCA PS 4.0, CCA Xpe, CCA Xp, CCA 1.8 (Citrix Certified Administrator),CCSP XenApp, CCSP PS 4.0 (Citrix Certified Sales Professional)

 

IBM Advanced Business Partner

Som IBM Advanced Business Partner innehar vi kompetanse og sertifiseringer på IBM Server maskinvare. IBM er en av to server produsenter vi markedsfører. I eget datasenter har vi standardisert på servere fra IBM. Her har vi erfart høy ytelse og høy driftsstabilitet over mange år på et stort antall IBM servere.

 

Lenovo Advanced Business Partner

Lenovo overtok for noen år siden PC divisjonen til IBM. Den samme kvalitet og robusthet som finnes på IBM Servere er fremdeles også karakteristisk for Lenovo stasjonære og bærbare PC'er. Lenovo er best i klassen når det gjelder feilrate i garantitiden, noe som understreker at kvalitet og driftsikkerhet står høyt i kurs hos Lenovo.

 

HP Preferred Partner

Som HP Preferred Partner har vi tilsvarende sertifiseringer og kompetanse på HP Servere og PC'er som vi har på IBM og Lenovo. I tillegg til Servere og PC'er leverer vi Laserskrivere fra HP. Når det gjelder Laserskrivere har alltid HP vært markedsledende, og anbefalt produsent. Pris- og kvalitetsmessig er HP Servere og PC'er på høyde med IBM og Lenovo. Hva som anbefales i de enkelte tilfellene styres ofte av målsetninger om å ha et homogent driftsmiljø, samt forskjellige kunders smak og behag.

 

Cisco Premier Partner

Cisco nettverkskomponenter utgjør kjernen i nettverket i vårt datasenter og wårt WAN nett med redundant nasjonal og global Internettutveksling. Vi benytter også Cisco produkter som hovedbrannmur og i brannmurløsninger hos våre kunder. Vi leverer i tillegg Cisco produkter både for kablede og trådløse nettverk, telefonsystemer og brannmursløsninger til mange av våre kunder.

 

Sertifiseringer:

CCNA (Cisco Certified Network Associate)

 

Øvrige Produkter og Sertifiseringer

Vi leverer i tillegg produkter fra en rekke andre maskinvare- og programvarepodusenter, og har erfaring fra mange forskjellige løsninger. Vi har også sertifiseringer på flere andre produktområder. Av øvrige sertifiseringer kan vi bl.a. nevne NSA/SonicWall brannmurprodukter, Trend Micro antivirus og antispam løsninger og Clearswift Content Filter/URL filter løsninger.