BLOGG
 / Prøv ergonomisk mus gratis i 14 dager

Prøv ergonomisk mus gratis i 14 dager

Visste du at 99% opplever reduksjon av smerte og ubehag ved bytte til ergonomisk mus? Den vanligste årsaken til belastningsskader på et kontor er datamus.

Den tradisjonelle musen styres med én hånd og er med på å økee risikoen for en ensidig og skrå arbeidsstilling. Det som skiller en RollerMouse fra en vanlig mus er at den plasseres foran tastaturet og minimerer dermed arbeidsområdet samtidig som den letter arbeidsflyten mellom tastatur og mus. I tillegg til å redusere smerter og belastningsskader, har en ergonomisk mus en forebyggende effekt, slik at du vil være mindre utsatt for å pådra deg alvorlige skade

Test RollerMouse før du investerer i en ny ergonomisk datamus

I samarbeid med Contour Design, har vi nå mulighet til å tilby deg 14 dagers testing. På denne måten sikrer du at både du og dine kollegaer får det helt riktige utstyret. Ved å låne et Contour-produkt i 14 dager før du kjøper, får du mulighet til å finne ut hvilket produkt som er riktig for deg og sørge for at det har den effekten du ønsker.

FOR HJEMMEKONTORET:

FOR KONTORET:

Fordeler med en gratis prøve

  • Test RollerMouse før du investerer i en ny ergonomisk datamus. På denne måten sikrer du at både du og dine kollegaer får det helt riktige utstyret.
  • Ved å låne et Contour-produkt i 14 dager før du kjøper får du mulighet til å finne ut hvilket produkt som er riktig for deg og sørge for at det har den effekten du ønsker.
  • Velger du å beholde produktet, vil du motta en faktura. Hvis du ikke beholder produktet, kan du ganske enkelt returnere det uten betaling.
  • Ved utlån til minst fem personer i bedriften din, tilbyr det også en gratis virtuell veiledning om ergonomi på hjemmekontoret.

Finn rett verktøy for deg og din arbeidshverdag her.

Ja takk, jeg ønsker et utlån og vil veldig gjerne kontaktes: 

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.