BLOGG
 / Pulsen i bedriften

Pulsen i bedriften

Når du tenker over arbeidshverdagen din, er det noe du ikke gjør på nett? IT er ofte pulsen i bedriften, noe som gjør at vi er helt avhengige av at det alltid fungerer. Menneskene bak maskinene er like viktig som maskinene selv.

Kompetanse, holdning og engasjement hos våre konsulenter og vårt driftspersonell er svært viktige faktorer for oss, og er også helt avgjørende for våre leveranser. Vi er et kompetansehus med kvalifiserte konsulenter innen de fleste områder, og kan hjelpe dere med alt i fra oppsett av optimalt utstyr, en workshop med Microsoft sine produkter som tema, eller bare en løsning du ikke har funnet på markedet enda. Vår jobb er å finne riktig kandidat til ditt behov, så du kan fokusere på å gjøre jobben din. Vi hjelper dere på vei til en enklere hverdag.

Blant annet tilbyr vi tjenesten Reisen til skyen, hvor vi ser på deres nåsituasjon, definerer målbildet sammen med dere, gjennomfører en risikoanalyse og vurderer hvilke verktøy som er driftsvesentlige for nettopp deres virksomhet. Vårt team består av dyktige fagfolk på flere ulike felt, som sammen ser helheten i deres behov. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen ut hvordan vi kan være med å effektivisere IT-plattformen til din virksomhet.

Konsulentene våre dekker hele Norge og har et mangfold av kompetanse fra tradisjonelle og enkle, til nye og komplekse løsninger. Ønsker du vite mer om vår kompetanse – eller har et prosjekt på planen, fyll ut skjema i bunn så tar vi kontakt.

 

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.