Referanser

Ariel Foto har virkelig tatt bilder av halve Norge. Som et av landets største skolefotofirmaer har vi fotografert mer enn 3,6 millioner elever. Vårt samarbeid med Braathe startet for over 15 år siden.

Hilde Barsjø
Ariel Foto


Da bestikkprodusenten Hardanger Sylvplett AS skulle skifte IT-leverandør, var planlegging viktig.

Knut Heming Lutro
Hardanger Sylvplett


Hos Teknologisk Institutt er kravene til IT-systemet ganske store. Derfor har de lagt alt ut av huset.

Roberto Rennesund
Teknologisk Institutt


Med den utviklingstakten ColliCare har fungerer ikke tradisjonelle dataløsninger. Men det gjør skyløsningen hos Braathe Gruppen.

Kent Nicolaysen
ColliCare Logistics


Seltor Gruppens historie går helt tilbake til 1938, som Råmunddal Møbelfabrikk, produsent av skoleinventar! I dag er vi et entreprenørselskap som arbeider med å levere krevende løsninger innenfor anlegg, bygg og bolig, fra idé til komplett leveranse. Gruppen består av fire firmaer som jobber under samme paraply.

Tom Egil Roll-Olsen
Seltor Gruppen


AS Kellox og Loxkel AS er blant Norges eldste importører av motoriserte fritidsprodukter. Vi brakte den første Honda motorsykkel fra Japan til Europa allerede i september 1959.

Nils Haugland
Kellox & Loxkel


Fiskå Mølle Moss AS driver med kornhandel. Vi har som mål å få kornet fra produsent til sluttbruker med minst mulig bruk av ressurser, og sikre at produsenten får riktig pris for kornet sitt.

Eli Markussen
Fiskå Mølle Moss


Polar Seafood Norway er et salgsselskap som er en del av Polar Seafood Group, en av de ledende produsenter av sjømat fra havområdene rundt Grønland og arktiske farvann. Vi har som målsetning å være en langsiktig og ledende leverandør av frosne reker og skalldyr i Norge.

Trygve Åsvestad
Polar Seafood


Flisekompaniet AS er landets ledende innenfor import, distribusjon og salg av fliser til privat- og prosjektmarkedet. I tillegg til tre steder i Oslo har vi utsalg i 20 norske byer og tettsteder.

Raymond Lund
Flisekompaniet


Transportnett driver med logistikkløsninger. Vi har to sett med produkter som kjernen i vår virksomhet: Trans:log og Log:nett. Kundene våre benytter disse som verktøy for å styre og drifte kompliserte verdikjeder innenfor transportlogistikk.

Jan Ole Hansen
Transportnett


Concepta Partner AS leverer tjenester innenfor regnskap, økonomi og rådgivning. Vi har i dag 13 ansatte, med høy kompetanse og lang erfaring. Selskapet ligger i Rakkestad, men 95 % av kundene våre holder til i Oslo-området.

Bjørg Dalane
Concepta Partner


Locus leverer produkter og tjenester til bl.a. transportnæringen, nødetater, vakt-, verdi- og assistanseselskaper med formål å gi dem en enklere hverdag. I tillegg til driftstjenester utfører vi også rådgivning, prosjektledelse, systemutvikling og systemintegrasjon.

Thore Molteberg
Locus Logistics


IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver og andre kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet. Med 14 avdelinger i Norge og Norden har vi nå en omsetning på omkring 400 millioner.

Lasse Lauritzen
IDÉ House of Brands


Nortransport AS er en profesjonell og ansvarlig samarbeidspartner. Vårt brede spekter av tjenester inkluderer alt fra vegvedlikehold og enkle transportoppdrag på vei, til komplekse kundetilpassede logistikkløsninger.

Jan Ole Endal
Nortransport


Over 3,7 millioner nordmenn har BankID, og over en million har også BankID på mobil. BankID brukes av alle landets banker,  offentlige digitale tjenester og stadig flere virksomheter innenfor en rekke bransjer. 

Hege Steinsland
BankID Norge


Kontakt oss her