Concepta Partner AS leverer tjenester innenfor regnskap, økonomi og rådgivning. Vi har i dag 13 ansatte, med høy kompetanse og lang erfaring. Selskapet ligger i Rakkestad, men 95 % av kundene våre holder til i Oslo-området.

IT-funksjonene våre er ikke veldig spesielle, men forholdsvis omfattende med funksjoner for regnskap, årsoppgjør, lønn og timeregistrering. Som et autorisert regnskapsførerselskap må vi kunne stole på at alt fungerer, og at kravene til sikkerhet er tatt godt vare på. Men vi er jo ikke profesjonelle på IT – derfor lar vi Braathe drifte alt vi har som en ASP-løsning. Det fungerer veldig godt.

Systemet er lagt opp slik at kundene våre kan logge seg direkte på hos Braathe og få tilgang til sitt eget regnskap, for eksempel for å sjekke enkeltsaker. Det er en fordel for kundene, og avlaster oss med arbeid som ikke hører til kjernevirksomheten vår. Vi har vært kunde hos Braathe siden vi startet i 2001, og ville valgt samme IT-leverandør hvis vi skulle startet i dag. De er dyktige på det de driver med, og gode til å følge opp og avklare spørsmål.

Bjørg Dalane
Concepta Partner AS