AS Kellox og Loxkel AS er blant Norges eldste importører av motoriserte fritidsprodukter. Vi brakte den første Honda motorsykkel fra Japan til Europa allerede i september 1959.

Andre kjente merkevarer vi har er Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, Piaggio og Kymco. I tillegg representerer vi flere båtmerker som AMT, Terhi, Sea Star, Silver og River som går med Honda outboard. Vi er også distributør av Tohatsu outboard i Norge og Sverige.

Vi startet samarbeidet med Braathe Gruppen i 2010 ved at vi flyttet alt fra serverne på huset over på en ASP-løsning hos Braathe. Løsningen har vært meget stabil fra dag 1, så det med bekymringsfri IT stemmer bra for vår del. Blant annet fikk vi en førsteklasses backup løsning som vi manglet.

Du merker at folkene i Braathe Gruppen på mange måter er bønder i hjertet – og det mener jeg utelukkende positivt. De har beina på jorda. De bruker sunt bondevett og hører på oss når vi har fornuftige tilbakemeldinger på løsninger. De tenker langsiktig og er opptatt av løsninger som bygger varige verdier, både for oss og for dem. I tillegg er det kort vei forbi førstelinja og inn til den tunge IT-kompetansen, når vi trenger det.

Vi er ikke overrasket over at Braathe Gruppen gjør det bra, og det er vi egentlig ganske fornøyd med. Så avhengige som vi er av at IT-systemene fungerer, er det viktig for oss å ha en solid samarbeidspartner.

Nils Haugland
AS Kellox og Loxkel AS