Seltor Gruppens historie går helt tilbake til 1938, som Råmunddal Møbelfabrikk, produsent av skoleinventar! I dag er vi et entreprenørselskap som arbeider med å levere krevende løsninger innenfor anlegg, bygg og bolig, fra idé til komplett leveranse. Gruppen består av fire firmaer som jobber under samme paraply.

Tidligere hadde vi alt av IT internt hos oss, men vi har nå lagt det ut som en ASP-løsning hos Braathe. Det har gitt oss mye bedre stabilitet. I tillegg får vi tilgang på faglige kunnskaper som vi ikke ville ha mulighet for å skaffe oss selv. Braathe har vært veldig dyktige på oppfølging. Nå har vi virkelig problemfri IT! Det har forøvrig vist seg at de samlede IT-kostnadene faktisk er lavere nå enn tidligere.

Braathe gir oss bra hjelp uansett hva det gjelder. For noen av våre arkitekter er en vanlig ASP-løsning ikke praktisk på grunn av linjehastigheten, men vi ønsker selvfølgelig at sikkerheten blir ivaretatt like godt her som for alle våre andre data. Her har Braathe laget en workaround-løsning som fungerer svært bra.

Tom Egil Roll-Olsen
Seltor Gruppen