Hos Teknologisk Institutt er kravene til IT-systemet ganske store. Derfor har de lagt alt ut av huset.

Teknologisk Institutt er en kompetansebedrift med røtter som går nesten 100 år tilbake, og med 210 medarbeidere som er mest opptatt av fremtiden. I vårt høyteknologiske miljø, og med avdelinger på åtte steder, er kravene til IT-systemet ganske store. Derfor bestemte vi oss for flere år siden for å legge alt ut av huset.

Praktisk talt alle våre applikasjoner og data ligger hos Braathe Gruppen. ASP Desktop, AX, kommunikasjon, WLAN og LAN – hele vårt IT-miljø. I praksis oppleves denne nettskyløsningen akkurat som om vi hadde alt selv – bortsett kanskje fra at alt fungerer litt bedre nå!

Vi slipper å bruke interne ressurser på IT-drift, samtidig som vi alltid er oppdatert med det nyeste. Sikkerheten er nok også på et høyere nivå enn vi kunne regnet med å få til hvis vi hadde hatt alt selv. Oppetid, stabilitet og tilgjengelighet er hele tiden veldig bra, og Braathe er raske når det er behov for support. Så IT-løsninger er sjelden noe samtaleemne hos oss.

For å være på den sikre siden har vi flere ganger satt ut anbud på disse tjenestene, og Braathe har klart seg godt gjennom disse konkurransene. Vi er kort sagt veldig fornøyde.

Roberto Rennesund

Teknologisk Institutt AS