Transportnett driver med logistikkløsninger. Vi har to sett med produkter som kjernen i vår virksomhet: Trans:log og Log:nett. Kundene våre benytter disse som verktøy for å styre og drifte kompliserte verdikjeder innenfor transportlogistikk.

Konseptene våre er kjernen i en prosess for å distribuere transportinformasjon, samle sporingsinformasjon og ha kontroll på kostnadene. Hele vår virksomhet er IT-basert, det finnes ikke papir i kjeden. Alle tjenestene våre, som er bygget rundt vår egen software, ligger i Braathe-skyen. Vi har 4.000 mobile enheter ute hos kundene, og 300 bedrifter er koblet til serverne hos Braathe. Noen av kundene våre jobber manuelt på vår web, andre har maskin-til-maskin integrasjon. Alle får effektivisert driften og kastet papiret.

Denne strukturen betyr selvfølgelig at oppetid er helt avgjørende, og oppetidsgarantien til Braathe er vesentlig for oss. I tillegg til å være pålitelige leverandører har Braathe vært dyktige til å hjelpe oss med å skalere maskinkraften, slik at kundene våre får den nødvendige responstiden fra våre applikasjoner.

Jan Ole Hansen
Transportnett