BLOGG
 / Siste nytt fra Microsoft Teams

Siste nytt fra Microsoft Teams

Det nye året byr på flere spennende nyheter i Microsoft Teams, som skal gjøre det enda enklere å samarbeide virtuelt. Under forteller vi om hva som er nytt nå i januar. 

Kilde: Microsoft

Sett opp lyd- og videoinnstilliger før møtet starter
Når du blir med på et Teams-møte, blir du møtt med et nytt utseende i lyd- og videoinnstillingene. På høyre side finner du lydinnstillingene. Velg mellom å bruke datamaskinens høyttalere (standard), et møterom, telefonen eller deaktiver all lyd. Under kan du se hvordan disse innstillingene ser ut når du trykker deg inn på møte. Tidligere har en måtte klikke inn på innstillinger for å endre møteenheter, men nå kan disse enkelt justeres før du blir med i et møte.

Kutt ut bakgrunnsstøyen
Gå til profilbildet øverst i Teams, og gå til Innstillinger > Enheter > Støydemping. I menyen velger du Høy for en enda sterkere demping av bakgrunnslyder. Så enten romkameraten din bjeffer på postmannen eller trener utenfor døren, har Teams deg dekket med et blankt ark av stille.

Møte er i ferd med å avslutte
5 minutter før den planlagte møtetiden er over vil møtedeltakerne få en melding om at møte snart er ferdig. Meldingen skal hjelpe møtedeltakerne å holde seg på sporet og ha en oversikt over tid i møte. Varsling utløses for alle private møter og kanalmøter, men fører ikke til at møtet avsluttes automatisk. Se bildet under for hvordan meldingen ser ut.

Egendefinert status
Nå kan du angi varigheten for statusen din i Teams. Alt du trenger å gjøre, er å velge profilbildet øverst i appen, velge statusen din (Tilgjengelig, Ikke forstyrr osv.) som vises under navnet ditt, og velg deretter Varighet. Derfra kan du velge statusen og hvor lenge du vil at den skal vises. Se bilde under for veiledning.

Vil du vite mer om Microsoft Teams og hvordan du kan sette det opp for din bedrift? Fyll ut skjemaet under.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.