BLOGG
 / Slik hjelper vi deg opp i skyen

Slik hjelper vi deg opp i skyen

De fleste organisasjoner som skal flytte opp i skyen, ønsker en så rask og sømløs overgang som mulig. Etter overgang ønsker de ganske umiddelbart å kunne arbeide i sine vante fagapplikasjoner, med sine vanlige arbeidsoppgaver. For å kunne levere en slik overgang, må man planlegge nøye og legge opp en strategi for selve skyløftet. Flytteplanen må dekke alt fra det endelige arbeidsmiljøet i skyen til opplæring og hvordan dine fagapplikasjoner oppfører seg i sine nye omgivelser.

Før flytting
Uansett hvilken strategi du velger, trenger du en løsning som gjør overgangen til skyen så enkel og bekymringsfri som mulig – en overgang tilpasset det tempoet du ønsker. Dette krever en skyleverandør med leveranserutiner som forenkler migrasjonen og minimerer generell risiko. Braathe Gruppen har et dedikert team for onboarding, der alle har lang erfaring med implementering av teknisk avanserte løsninger. Vi følger deg som kunde gjennom hele løpet, fra signering av kontrakt til overlevering til vår driftsavdeling.

Fire essensielle steg for bekymringsfri migrering med Braathe Gruppen
Nøkkelen til en vellykket overgang til skyen er å bryte prosessen ned i ulike steg. Dette gjelder uansett årsak til at organisasjonen ønsker å flytte eller hvor komplekst ditt nåværende miljø er.

Vurder. Vi hjelper deg å Identifisere og evaluere dine lokale ressurser. For eksempel dine applikasjoner og dine faktiske behov i arbeidshverdagen, for å planlegge hvor migrasjonen bør starte. Når du skal begynne å migrere, må vi først få en bedre forståelse av hvilke programmer du bruker, hvor mange servere og ressurser du har behov for, og hvordan vi best kan planlegge for selve flyttingen.

Migrer. Når vi er ferdige med kartlegging og evaluering, er det på tide å forberede deg på neste steg: migrasjon til skyen. Vi flytter dine ressurser ved hjelp av kraftige, tilpassede og effektive verktøy og sørger for helt minimalt med nedetid for deg og dine ansatte.

Optimaliser. Etter at vi har gjennomført din migrasjon til skyen, tilpasser vi oppsett og rutiner for at du skal kunne dra nytte av alle skyfordelene;  optimal ytelse, skalerbarhet og kostnadsbesparelse.

Sikre og administrer. Vi sørger for sikkerhet og finjusterer ditt skymiljø. Etter flytting vil vi også sørge for at ressursene dine alltid holdes sikret og at dine data er godt beskyttet. I tillegg har vi selvfølgelig også 24/7 overvåkning av hele vårt skymiljø.

Det trenger ikke å være vanskelig å flytte opp i skyen. Med de rette verktøyene og prosessene kan flytteprosjektet gå raskt og problemfritt. Vår leveranseavdeling har lang erfaring med migrering av kunder, og er erfarne på prosjektplanlegging og -koordinering med både kunde og tredjeparts leverandører.

Denne artikkelen er basert på e-boken «Det grunnleggende ved overføring til skyen», utgitt av Microsoft.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.