Digital Markedsfører

Ansettelsesform: Fulltid
Lokasjon: Kongsberg Moss Oslo

Uredd men ansvarsbevisst? Engasjert og lidenskapelig? Ready to roll? Er du vår nye marketing superstjerne?

Vi vet at det er mange veier til mål, og vi håper at du har mange tanker og ideer om hvorfor og hvordan vi bør gjøre ting. Vi leter etter deg som vil være med å bidra bredt i vårt markedsarbeid. Du, som roper høyt, men ikke nødvendigvis høyest og som innser at vi sammen alltid blir bedre enn summen av hver av oss.

Vi er omtrent 200 nerder med variert bakgrunn og svært høy IT-kompetanse. En stor del av din arbeidshverdag ligger i budskapsformidling av nettopp verdiene og mulighetene som ligger i at hele dette korpset av nerder synkroniserer sine klokker og møter på jobb hver morgen for å levere bekymringsfri IT til det norske SMB-markedet.

En av oss skal nå ut i livets viktigste oppgave som nybakt forelder til en ny verdensborger, så vi trenger nye krefter som kan bidra og kanskje også bli hos oss utover vikariatets varighet?

Har du lyst til å:

  • Være en nøkkelspiller i vår markedsavdeling, og ha en finger med i spillet innenfor det meste av det salg, marked og forretningsutvikling er med i?
  • Ha tydelig påvirkningskraft, være med i planlegging og gjennomføring av kampanjer og arrangementer både internt og eksternt?
  • Å være en vesentlig brikke i utformingen og gjennomføringen av vår digitale synlighet?
  • Bidra til å bygge gode rutiner for vårt videre arbeid? Vi spiller en viktig rolle både i internt kultur- og identitetsarbeid og også ut i markedet med synlighet og å tydeliggjøre vårt fotavtrykk som en totalleverandør i norsk IT-bransje.

Noen grunnleggende forutsetninger:

  • Vi lever av å levere IT og IT er vårt viktigste arbeidsverktøy gjennom enhver arbeidsdag, også for deg. Kjennskap til verktøy for video-, medieredigering og markedsautomasjonssystemer vil være en fordel, men ikke et ufravikelig krav.
  • Viktigst av alt er ønsket om å lære, driven til å samarbeide for å nå våre felles mål og viljen til å sette deg inn i og tilpasse deg en arbeidshverdag i konstant endring.

Send inn din søknad, da vel? Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, svært store påvirkningsmuligheter for utformingen av stillingen og din egen fremtid her hos oss. Du får en fleksibel og hybrid arbeidshverdag der vi sammen jobber for å levere bekymringsfri IT til våre kunder. Vi ser det som en selvfølgelighet at du ønsker å videreutvikle deg og at du selv bidrar til din videre faglige utvikling.

Grunnfilosofien i avdelingen er at åpen dialog, fleksibilitet, frihet under ansvar og eierskap til oppgaver og prosesser styrker oss, både hver for oss og samlet. Hvordan skal vi ellers evne å reparere et fly i fart? Ved å jobbe aktivt med å være tilpasningsdyktige og endringsvillige, yter vi så optimalt vi klarer i en heldynamisk arbeidshverdag. Folk som trives på jobb, gjør en bedre jobb. Ferdig snakka.

Sammen skaper vi eksepsjonelle kundeopplevelser gjennom å levere moderne teknologi, med sterk lokal tilstedeværelse. Vi kaller det bekymringsfri IT. Bli med oss og skap morgendagens løsninger!

Søknader vurderes fortløpende, så her er det bare å kaste seg rundt.

Søk på denne stillingen

Tillatt(e) type(r): .pdf, .doc, .docx