IT-konsulent – Kongsberg

Arbeidsområde: Systemkonsulent
Ansettelsesform: Fulltid
Lokasjon: Kongsberg

Ønsker du nye utfordringer innen IT sammen med trivelige kollegaer i et rask voksende selskap? Da gleder vi oss til å høre fra deg.

Stillingen inngår i selskapets seksjon for konsulenttjenester og du vil sammen med gode kollegaer inngå i et godt faglig og sosialt miljø.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være:
• Løse oppdrag for våre kunder on-site og remote
• Prosjektdeltaker i kundeprosjekter
• Rådgiver/konsulent innenfor Microsoft 365
• Klient, server og nettverk
• Dialog og samarbeid med kunder, 3.parts leverandører og interne ressurser

Det er viktig at du drives av sterk egenmotivasjon og at du trives i en hektisk hverdag, er fremoverlent, nysgjerrig på ny lærdom og ivrig etter å videreutvikle kompetansen din.

Vi tror at du er selvstendig og strukturert. Som it-konsulent kreves det at du har kjennskap til eller har god evne til å sette deg inn i våre kunders problemstillinger. Du har gode kommunikasjonsevner og trives i dialog med kunder. Du gir kundene trygghet ved å lose de gjennom en verden av tekniske begreper og muligheter.
Gjennom din nysgjerrighet, interesse for faget og teknologien, bidrar du sammen med gode kollegaer til å levere solide løsninger. Av erfaring bør du ha jobbet med klient, server og nettverk og ha kjennskap til Windows 10/11, Microsoft 365 og/eller andre løsninger fra Microsoft.
Relevante sertifiseringer teller positivt.
Du har gode formidlings- og samarbeidsevner skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Vi tilbyr deg en spennende hverdag
i en raskt voksende teknologibedrift med høy kompetanse, mye historie og et pulserende arbeidsmiljø. Du vil få varierte oppgaver med komplekse problemstillinger og derigjennom store muligheter for faglig og personlig utvikling, samt tilrettelagte sertifiseringsmuligheter. Vi har et godt arbeidsmiljø med høy teknisk kompetanse, som vi tror du vil trives i. Vi mener også at fysisk aktivitet er med på å gjøre oss bedre, og vi legger derfor til rette for treningsmuligheter i arbeidstiden.

Vi har kontorer på 9 lokasjoner. Hovedkontoret er i Moss, med avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Tromsø, Hadeland, Kongsberg, Skien, Harstad og Mo i Rana. Siden 1989 har vi levert bekymringsfri IT til norske virksomheter. Siden da har vi vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Og vi skal vokse videre, gjerne med deg på laget.

Søk på denne stillingen

Tillatt(e) type(r): .pdf, .doc, .docx