Senior kunderådgiver – Digital arbeidsplass

Arbeidsområde: Salg og rådgivning
Ansettelsesform: Fulltid
Lokasjon: Hadeland Harstad

Vi søker etter selgere til vår avdeling for digital arbeidsplass.

Ønsker du nye utfordringer innen IT og forretningsutvikling sammen med dyktige kollegaer i et raskt voksende selskap? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Din arbeidshverdag handler om kundene våre. Om å gjøre dem enda bedre rustet for fremtiden. Vi har kunder i alle bransjer og innenfor alle nivåer av IT-kompleksitet. Alt fra kostnadseffektive løsninger for små bedrifter, til tunge og svært komplekse løsninger for store selskaper, kommuner og fylkeskommuner.

Det vil være en fordel om du:

  • har erfaring og interesse for salg av tjenester mot privat sektor.
  • trives med å kommunisere muntlig og skriftlig med kunder.
  • er interessert i, og setter deg inn i kunders behov.
  • kjenner til eller har erfaring med bruk av Microsoft 365.

Du vil få ansvar for utvikling av eksisterende kunder samt oppfølging og innsalg av nye kunder. Du vil være ansvarlig for hele kundereisen, interne bestillinger og videreutvikling av kundeforholdet – vi leverer bekymringsfri IT.

Hvorfor skal du søke? Er du en av dem som får energi av å møte og bistå kundene til å bedre sin egen jobbhverdag? Et uttrykk som passer kan kanskje være: «Det som hjertet er fylt av, renner munnen over med» og gjør at salg og kundeutvikling blir naturlig og morsom del av arbeidshverdagen din. Vi er en gjeng gode kollegaer i alle aldre, med god miks mellom kjønn og kompetanse, som driver hverandre og kunder fremover.

Avdelingen vår er spredt på flere lokasjoner i landet, slik at mye av interaksjonen foregår gjennom videomøter og samhandlinger i Teams. Vi har stor tillit til at våre kollegaer jobber til det beste for våre kunder, sine kolleger både i avdelingen og resten av selskapet – selv om vi ikke alltid har mulighet til å sitte i samme rom.

Vi tilbyr deg en spennende hverdag i en raskt voksende teknologibedrift med høy kompetanse, mye historie og et pulserende arbeidsmiljø. Du vil få varierte oppgaver med komplekse problemstillinger og store muligheter for faglig og personlig utvikling, blant annet gjennom tilrettelagte sertifiseringsmuligheter.

Vi har et godt arbeidsmiljø med høy teknisk kompetanse, som vi tror du vil trives i. Vi mener også at fysisk aktivitet er med på å gjøre oss bedre, og vi legger derfor til rette for treningsmuligheter i arbeidstiden.

Vi har kontorer på 9 lokasjoner. Hovedkontoret er i Moss, med avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Tromsø, Hadeland, Kongsberg, Skien, Harstad og Mo i Rana. Siden 1989 har vi levert bekymringsfri IT til norske virksomheter. Siden da har vi vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Og vi skal vokse videre, gjerne med deg på laget.

Søk på denne stillingen

Tillatt(e) type(r): .pdf, .doc, .docx