Senior kunderådgiver – Managed Services

Arbeidsområde: Salg og rådgivning
Ansettelsesform: Fulltid
Lokasjon: Bodø Hadeland Harstad Mo i Rana Tromsø

Stillingen inngår i selskapets divisjon for salg og du vil sammen med gode kollegaer inngå i et godt faglig og sosialt miljø.

Ønsker du nye utfordringer innen IT og forretningsutvikling sammen med dyktige kollegaer i et raskt voksende selskap? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Din arbeidshverdag handler om kundene våre. Om å gjøre dem enda bedre rustet for fremtiden. Vi har kunder i alle bransjer og innenfor alle nivåer av IT-kompleksitet. Alt fra kostnadseffektive løsninger for små bedrifter, til tunge og svært komplekse løsninger for store selskaper, kommuner og fylkeskommuner.

Det vil være en fordel om du:

  • har kjennskap til Microsoft 365-porteføljen og hvordan forenkle arbeidsprosesser gjennom bruk av digitale systemer.
  • har erfaring og interesse for forretningsutvikling fra offentlig eller privat sektor.
  • har erfaring med å jobbe mot kommuner og andre offentlige organer.
  • er interessert i, og setter deg inn i kundens behov.
  • skaffer deg god detaljkunnskap og overblikk for tjenester, som gir merverdi for kunden

Du vil få ansvar for utvikling av eksisterende kunder samt oppfølging og innsalg av nye kunder. Du vil være ansvarlig for hele kundereisen, interne bestillinger og videreutvikling av kundeforholdet – vi leverer bekymringsfri IT.

Hvorfor skal du søke? Er du en av dem som får energi av å møte og bistå kundene til å bedre sin egen jobbhverdag? Et uttrykk som passer kan kanskje være: «Det som hjertet er fylt av, renner munnen over med» og gjør at salg og kundeutvikling blir naturlig og morsom del av arbeidshverdagen din. Vi er en gjeng gode kollegaer i alle aldre, med god miks mellom kjønn og kompetanse, som driver hverandre og kunder fremover.

Avdelingen vår er spredt på flere lokasjoner i landet, slik at mye av interaksjonen foregår gjennom videomøter og samhandlinger i Teams. Vi har stor tillit til at våre kollegaer jobber til det beste for våre kunder, sine kolleger både i avdelingen og resten av selskapet – selv om vi ikke alltid har mulighet til å sitte i samme rom.

Vi tilbyr deg en spennende hverdag i en raskt voksende teknologibedrift med høy kompetanse, mye historie og et pulserende arbeidsmiljø. Du vil få varierte oppgaver med komplekse problemstillinger og store muligheter for faglig og personlig utvikling, blant annet gjennom tilrettelagte sertifiseringsmuligheter.

Vi har et godt arbeidsmiljø med høy teknisk kompetanse, som vi tror du vil trives i. Vi mener også at fysisk aktivitet er med på å gjøre oss bedre, og vi legger derfor til rette for treningsmuligheter i arbeidstiden.

Vi har kontorer på 9 lokasjoner. Hovedkontoret er i Moss, med avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Tromsø, Hadeland, Kongsberg, Skien, Harstad og Mo i Rana. Siden 1989 har vi levert bekymringsfri IT til norske virksomheter. Siden da har vi vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Og vi skal vokse videre, gjerne med deg på laget.

Søk på denne stillingen

Tillatt(e) type(r): .pdf, .doc, .docx