BLOGG
 / Ta søndagsturen med oss

Ta søndagsturen med oss

I Braathe Gruppen vet vi at fysisk aktivitet kan ha fantastiske følger for folk. Derfor har vi egne ordninger internt for hvordan våre ansatte kan være aktive både i arbeidstiden og på fritiden. Vi ønsker også å gi tilbake til lokalsamfunnet når vi kan, så i år støtter vi derfor Stolpejakten 2021. 

Bli med på stolpejakten i år

Vi håper alle som føler for det tar med seg venner, kjæreste eller kanskje hele familien på en jakt etter stolpene som er satt ut rundt omkring. Bevegelse i arbeidshverdagen er det blitt mindre av den siste tiden. Så derfor er Stolpejakten et fantastisk lavterskel tilbud til deg som savner litt bevegelse i hverdagen.

Braathe Gruppen ble spurt om vi ville støtte Stolpejakten i lokalsamfunnet i år, og det kunne vi ikke si nei til. Vi vet hvor viktig det er med bevegelse. Spesielt siden arbeidet vi gjør selv ofte er foran skjerm og stillesittende, som igjen krever at vi er mer bevisste på å bevege oss i hverdagen. Det er også viktigere enn noen gang med tanke på hva pandemien gjør med mange nå på hjemmekontoret.

Jeg vet hvor viktig aktivitet i hverdagen er, så jeg gleder meg til å ta familien med på Stolpejakten selv! – Ole Braathe, CAO i Braathe Gruppen

 

Sjekk om de arrangerer Stolpejakten 2021 hos deg! Klikk deg inn her. 

En aktiv arbeidskultur

Vi vet veldig godt hvordan livet på hjemmekontoret kan påvirke kroppen og hodet. Det blir sagt at med arbeidsplassen på hjemmekontoret er det viktig å få inn minst 60-75 minutter med fysisk aktivitet utenom. I tillegg vet vi jo at rådene til Helsedirektoratet sier 30 minutter med bevegelse er det som trengs hver dag. Det er ikke alltid så lett, men kanskje vi kan hjelpe deg i riktig retning? Litt er faktisk bedre enn ingenting. Stolpejakten 2021, som er spredd utover flere deler av Norge, er en aktivitet som kan engasjere både barn, ungdom og voksne. Så kanskje vi skal begi oss ut på en Stolpejakt-uke sammen?

Ved å sikre frisk luft, bevegelse i naturen og varierte turstier vil du fort merke forskjell om du føler deg ekstra stiv og støl om dagen. Vi som bedrift er opptatt av å oppmuntre og inspirere til en aktiv arbeidskultur. Et av tiltakene vi har satt inn er blant annet en betalt time i uka som kan gå til trening. Vi heier også på ansatte som har laget sine egne sykle, løpe-og gå-grupper. Disse befinner seg enda mest på østlandet, men vi oppfordrer enda flere til å gå sammen og være aktive i lag. Det kan gi skikkelig energidose inn i en hverdag fylt med hjemmekontor og lite input fra mennesker rundt.

Helsedirektorates kostråd. Beveg deg i 30 minutter per dag. Les mer her. 

Vi heier på deg!

Vi i Braathe Gruppen heier på deg og håper du også vil ta del i årets Stolpejakt hvor enn du befinner deg i landet. De neste årene håper vi Stolpejakten blir enda større slik at flere har tilgang på det fantastiske prosjektet. Nå skal vi ta med så mange vi kan fra vår kant, på en corona-vennlig måte selvsagt, også håper vi du gjør det samme. Vi gleder oss til å ta søndagsturen med deg!

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.