BLOGG
 / Takk for tilliten – og god sommer

Takk for tilliten – og god sommer

Ved årsskiftet tok vi imot 75 nye kolleger i det iTet fusjonerte med oss. De siste seks månedene har vi jobbet med å få på plass og optimalisere synergier og en felles tjenesteportefølje. Midt oppi dette kom COVID-19 og vi måtte, som alle andre snu oss raskt, og tenke annerledes i måten vi gjorde ting på. Vår opplevelse er at medarbeiderne våre tok utfordringen og at vi har kommet styrket ut av situasjonen. Som lag, som selskap og som leverandør av teknologitjenester.

Ett av målene våre er å bli en av de ledende på nettskytjenester i landet. Som en viktig del av dette styrker vi oss derfor ytterligere gjennom et kompetanseløft. I løpet av høsten 2020 sertifiserer vi en rekke av våre kunderådgivere, konsulenter og driftsingeniører på blant annet Microsoft 365 – Modern Workplace.

Stolte er vi også av økt tillit fra flere eksisterende kunder som fornyer avtaleperioden sine, nye kunder som flytter inn på vår standardiserte plattform, samt offentlige og store kunder inn på tilpassede løsninger. Brukertilfredsheten vår holder seg stabilt høy, og vi scorer blant annet 4,5 av 5 på «Hvordan opplever du supporttjenesten vår?».

Som kompetansepartner for våre kunder har vi også økt fokuset på å produsere inspirerende og lærerikt innhold, både for tekniske kontaktpersoner – og for den normale kontorbrukeren. Gjennom braathe.no og sosiale medier forteller vi historier som skal være med å gjøre våre kunder fremtidsrettede, gi perspektiv på – og holde dem oppdaterte på hvilken verdi teknologi kan gi. Vi oppfordrer alle til å følge oss på braathe.no/blogg, Facebook og LinkedIn.

Det er også moro at vi har gjort oss selv mer synlige i markedet som en seriøs, stabil og voksende teknologiaktør for norske virksomheter. Dette viser vi ved å nå helt til finalen i Microsoft sin prestisjefylte kåring av årets partnere under kategorien “Årets Digitaliseringspartner for SMB”.

Våre kontorer og datasentre er bemannede gjennom hele sommeren. Våre driftsingeniører på support er klare for å ta imot din henvendelse, men opplever du unormale problemer, ta gjerne en titt på https://status.braathe.no/ før du tar kontakt. Her legger vi alltid ut oppdatert informasjon og status rundt eventuelle driftsforstyrrelser. Tips: Du kan abonnere på driftsmeldingene, enten på e-post eller SMS.

Benytter også anledningen til å takke alle våre ansatte for en formidabel jobb i perioden vi har vært igjennom, alle partnerne våre som er med på å understøtte vår visjon om bekymringsfri IT, og selvfølgelig alle våre kunder, for tilliten dere gir ved å velge oss som teknologipartner for deres virksomhet.

På vegne av alle oss i Braathe Gruppen ønsker vi deg og dine en riktig god og bekymringsfri sommer.

– Anders M. Pedersen, markedssjef
#bekymringsfriIT

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.