BLOGG
 / Teams – dette er nytt i august

Teams – dette er nytt i august

I løpet av det siste halve året har vi sett Microsoft utvikle Teams i et høyt tempo for å gjøre applikasjonen enda mer brukervennlig og følge det forbrukerne etterspør. Hver måned har vi kunne lese om nye oppdateringer som gjør Teams til et av de viktigste arbeidsverktøyene til de fleste arbeidstakerne i verden. Vi kan nå presentere hva som er nytt for Microsoft Teams i august 2020.
Kilde: Microsoft

Spotlight
Det som er det absolutt mest sentrale i oppdateringen for Teams denne måneden, er at møteholder kan velge hvilket videovindu som vises under møte. Dette gjør at fokuset kan holdes på personen som holder dialogen. Dette er noe annet enn “fest vinduet” hvor deltakere i møte selv kan velge å feste et videovindu som vedkommende ønsker at skal være i fokus på deres egen skjerm under møte. Med spotlight vil møteholder bestemme hvilket vindu alle deltakerne har fokus på.

Dette var nytt i Teams i juni. 

Sanntid
Hold fokuset med Microsoft Teams. Teams er blitt enda mer presis på sanntid, og endrer statusen din slik at andre vet når du er ledig eller opptatt.

Automatiske handlinger i chat
Power Automate legger til to nye teamutløsere som lar deg forenkle enda mer av arbeidet ditt. Nå, ved å bruke utløseren “for en valgt melding, kan Teamsbrukere lage tilpassede meldingshandlinger for å starte en prosess direkte fra en melding. For eksempel kan en chat om en kunde enkelt brukes til automatisk å opprette en salgsmulighet i Dynamics.

Nye Teams handlinger
Power Automate har også lagt til automatiske handlinger for et Team. For eksempel kan du nå sette opp en flyt for automatisk å opprette et team – noe som vil forenkle administrasjonarbeid med å sette opp et nytt team. Flow bygger kan også automatisk nevne bestemte brukere når de innlemmer denne handlingen i sin strøm, slik at de kan være sikker på at viktige meldinger blir sett av mottatte mottakere.

Ønsker du å vite mer om Teams eller vil ha en workshop i bruk av applikasjonen? Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en prat.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.