BLOGG
 / Teams – dette er nytt i juni

Teams – dette er nytt i juni

Microsoft Teams fortsetter å utvikle seg for å være kjernen i teamarbeid, og det er med glede vi kan fortelle om nye funksjoner i applikasjonen som skal hjelpe folk til å samarbeide bedre.

Kilde: Microsoft

Flere virtuelle fjes i møter
Forrige måned skrev vi om hvordan Teams utvidet antall fjes vi kunne se samtidig i møter, fra 4 til 9. Nå utvider de dette enda en gang, og fremover skal det være mulig å få opp inntil 49 deltakere på en og samme skjerm.

 

Les om hvordan du kan holde effektive møter i Teams?

Separer vinduer for møter og chat
Endelig kan vi ha oppe flere vinduer for møter og chat. Ofte sitter man i et møte med teamet sitt, men kommer på noe en må spørre en annen kollega om. Tidligere har du måtte gå ut av møte, så du bare har hatt møte på et lite bilde i venstre hjørne, men nå kan du dra ut møte eller chaten i et separat vindu. Bildet under viser hvordan dette blir seende ut.

Øker antall deltakere i et møte
Deltakergrensen i møter er nå blitt utvidet til 300. Dette gjør det enklere for større organisasjoner å ha fellesmøter eller webinarer via Teams.

Noen enkle tips for å jobbe effektivt hjemmefra. 

Start øyeblikkelig kanalmøte
Møt nå-knappen i Teamskanalene får en ny plassering, som vil gjøre den enklere å finne for å starte et kanalmøte. Knappen finner du øverst til høyre i kanalrommet. Se bildet under for beskrivelse.

Melding haster
Når du sender en melding kan du informere vedkommende om at meldingen haster eller er viktig. Du trykker på utropstegn-ikonet under der du taster inn meldingen din før du skriver meldingen. Dersom du legger inn at meldingen haster vil mottaker få et varsel om meldingen hvert 2. minutt de 20 første minuttene om meldingen ikke åpnes.

Ønsker du å vite mer om Teams og mulighetene for bruk av Teams for deres bedrift? Fyll inn skjemaet under.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.