Moderne og innovative kommunikasjonsløsninger av Telia, gjennom Braathe Gruppen

Bedriftsabonnement som gjør det enkelt å doble datamengden - uten å doble regningen

Telia Dobbel 15GB - 279,- / mnd

Fleksibelt abonnement for deg som bedriftskunde. Alltid nok data til dine ansatte og alltid forutsigbare kostnader. Vil du vite mer om abonnementet som gir deg fri fart, Data Rollover, Fri bruk av tale og SMS, Roam like home, dobbel data og selvbetjening gjennom Min Bedrift?
Jeg vil vite mer
Ring fra "mobilen" med Microsoft Teams

Telefoni i Teams fra 49,- pr bruker/mnd

Glem mobilen når du sitter på kontoret. Kom deg over på det moderne kontor hvor du bruker headsett for å kommunisere med dine forretningspartnere enten om det er en «vanlig» telefonsamtale eller du er deltaker eller arrangør av store eller små møter. Tale i Teams samler all kommunikasjon ett sted.
Jeg vil vite mer
Enkel registrering av dine besøkende - også effektiv smittesporing

Besøksregistrering - startpakke 7990,-

Gi gjestene et profesjonelt førsteinntrykk. Besøksregistrering er en komplett løsning for å registrere gjester, med automatisk varsling til den som venter besøk. Alle besøkende registrerer seg selv via et enkelt og brukervennlig grensesnitt tilpasset deres retningslinjer. Dere får full oversikt over alle gjester. Inkluderer installasjon, Ipad, stativ og besøksprinter.
Jeg vil vite mer
Internet Advanced er en løsning for deg med høye krav. Velg fast hastighet

Internet Advanced

Telia Internet Advanced er en tjeneste for deg som er avhengig av forutsigbarhet og høy oppetid. IA imøtekommer dine høye krav til kvalitet. Tjenesten leveres med kundeplassert ruter og båndbredder fra 25 Mbit/s til 75 Mbit/s.
Jeg vil vite mer