BLOGG
 / Tilbake etter sommerferie

Tilbake etter sommerferie

For mange er sommerferien over og vi begynner å returnere tilbake på jobb. COVID-19 er fortsatt en faktor som går utover arbeidssituasjonen til mange. Flere sitter enda på hjemmekontor og er avhengig av digitale plattformer å samarbeide på. For oss så har Microsoft Teams vært avgjørende. 

Chat med kollegaene dine
Del meningen din med teamet ditt i en direkte chat. I Teams chat kan du sende GIF-er, klistremerker og emojier, i tillegg kan du tagge deltakerne for en ekstra varsel til vedkommende. Med Teamsappen på telefonen kan du chatte fra hvor som helst, når som helst.

Hold møter fra hvor som helst
Arranger møte med teamet ditt med et enkelt klikk. Team som består av 10 til 10 000 personer kan møtes på ett sted – uansett hvilken lokasjon dere befinner dere på i dag.

Ring over Teams
Applikasjonen gir deg mulighet til å ringe fra hvor som helst. Alle kollegaene dine har et ikon ved navnet sitt som viser om de er tilgjengelig eller opptatt. Du kan enkelt trykke på en av dem for å ringe vedkommende opp, enten med eller uten video.

Oppdatering som kommer i Teams i løpet av august
Microsoft har delt en veldig fin oppdatering som kommer i løpet av august. Ved hjelp av kunstig intelligent vil Teams chat komme med foreslåtte svar som du kan trykke på for å raskt svare på en melding. For eksempel om kollegaen din skriver “Hva skal du kl 11?”, da kan du trykke på svaret “Jeg skal spise lunsj”. Foreslåtte svar baseres på konteksten i forrige melding.

Nye oppdateringer for Teams i juni. 

Microsoft har forstått at dette er en applikasjon som hele tiden må oppdateres og forbedres i takt med utviklingen som skjer i en digital hverdag.

Få med deg webinaret Back to work: Teams – webinar om sikkerhet i den nye måten å jobbe på, som avholdes 18.august.

Les mer om Teams her. 

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.