Bra 365 - Alt du trenger for å komme igang

Sikker kommunikasjon og fildeling

Bra 365-pakken består av tjenestene Bra MAIL, Bra COM, Bra SHARE, og Office 365 desktop lisensen for installasjon av Office standard på inntil 5 enheter pr bruker. Dette er en komplett startpakke for de som ønsker en profesjonell og driftssikker nettskyløsning, men ikke har behov for å kjøre spesielle fagapplikasjoner, økonomisystemer eller lignende i løsningen. Dokumenter og informasjon kan deles sikkert og effektivt i organisasjonen, mens man benytter lokalt installerte klientapplikasjoner som Office, Outlook og Skype for Business. Med den nye teknologien for sikre og synkroniserte arbeidsmapper (Workfolders) vil personlige dokumenter trygt lagres på en filserver i vårt datasenter og automatisk synkroniseres til ulike personlige enheter. I tillegg kan Sharepoint benyttes som et fellesområde for organisasjonen for enkel deling av felles dokumenter.

Det følger med lisens på Office desktop applikasjon i denne pakken.

Samhandingsplattform

Med kombinasjonen av Exchange mail, Skype for Business Enterprise, Sharepoint Server og OneDrive For Business får dere en komplett samhandlingsplattform for grunnleggende IT oppgaver. Jobb effektivt med profesjonelle og moderne systemer for e-post behandling og kommunikasjon, og lagre bedriftens dokumenter på en sikker plattform som er enkelt tilgjengelig via OneDrive For Business både online og offline.

Kombinere pakker

I større organisasjoner er det ofte brukergrupper som bare bruker IT systemene fra tid til annen, men som har behov for tilgang til bedriftens dokumentarkiv i tillegg til e-post og andre kommunikasjonsfunksjoner. Ved å kombinere Bra 365-pakken med Bra ASP+ eller andre Bra DESKTOP tjenester kan organisasjonenens ulike behov dekkes på en kostnadseffektiv måte.

Enkelt tilgang til alle dokumenter

SharePoint kan brukes til å opprette samarbeidssteder for å dele informasjon med andre, jobbe sammen i felles dokumenter og holde oversikt over ulike versjoner av dokumentene. Dokumenter og filer kan synkroniseres automatisk mellom ulike PC’er og enheter og de vil også være direkte tilgjengelige i filutforskeren sammen med andre filserverdokumenter for brukere som har tilgang til Bra DESKTOP tjenesten. På denne måte trenger man ikke forholde seg til om man har lagret filene sine på den ene eller andre PC’en eller enheten, eller om de ligger på den sentrale filserveren i ASP Desktop løsningen eller på en annen lokal filserver.

Fri DRIFT & SUPPORT

Mer om tjenesten

Bra 365

Bra 365 er en pakke som inkluderer både Office 365, sikre og synkroniserte arbeidsmapper, og ubegrenset drift og support fra norske ingeniører, klare til å bistå og rådgi innenfor alt som har med IT å gjøre. Alle tjenester kjøres i våre datasentre, og alle data er trygt lagret i Norge. Office 365 er nå også inkludert i alle andre nettskypakker fra oss, og alle tjenester inkluderer Fri DRIFT & SUPPORT.

Det følger med lisens på Office desktop applikasjon i denne pakken.

Mer om tjenesten


Priser

Produkt Pris
Bra 365 (Bra MAIL/Bra COM/Bra SHARE) Kr 325,-/mnd
Ekstra postbokslagring 1GB Kr 5,-/mnd
Domenehosting Kr 390,-/år
Sikkert Dokumentlager pr 10GB Kr 100,-/mnd
Sikkert Dokumentlager pr 100GB Kr 500,-/mnd
Sikkert Dokumentlager pr 1000GB Kr 2 750,-/mnd
Etablering 1 mndleie

Vesentlige fordeler:

  • Sikre og synkroniserte arbeidsmapper
  • Fri DRIFT & SUPPORT
  • Samordnet kommunikasjon med e-post, direktemeldinger, tilgjengelighets-informasjon, elektronisk møtefunksjonalitet og audio/video konferanser.
  • Office desktop lisens inkludert (Office standard)
  • Del skjermer, presentasjoner, elektroniske tavler eller video med en eller mange møtedeltakere.
  • Sikkert dokumentlager tilgjengelig på Internett
  • OneDrive for Business - synkronisering mellom enheter

Pris fra 325,-

Prøv før du bestemmer deg!

Ta kontakt i skjemaet nedenfor så oppretter vi en demobruker til deg.

Kontakt oss her