Bredbånd

SHDSL, ADSL, VDSL eller Fiberaksess.

Skal du benytte avanserte nettskytjenester eller bare ha tilgang til Internett trenger du bredbånd. Kjøper du en bredbåndslinje fra Braathe Gruppen koples du direkte til vårt kjernenett og får korteste mulige vei til nettskytjenestene vi leverer fra vårt norske datasenter. Har du andre tjenester hos oss får du fordelen av ett kontaktpunkt og rask og effektiv feilretting ved linjebrudd. Vi leverer bredbåndslinjer basert på fiber og ulike typer DSL kobber.

Du får kvalitetstilgang til internett av oss. Vi leverer xDSL-linjer og fiberaksess. Med tjenester som fast IP, prioritert feilretting, overvåkning og sikre nett kan vi sette sammen en løsning som er optimalt tilpasset dine behov. Internett får stadig større betydning i samfunnet, og vi opplever en sterk vekst i datatrafikk og kapasitetsbehov. Braathe Gruppen leverer den kapasiteten og de løsningene som kreves for at din virksomhet skal møte denne utviklingen. Med internett fra Braathe Gruppen kan du jobbe uten begrensninger. Din bedrift får en enklere og mer effektiv hverdag og kan utnytte potensialet i teknologien fullt ut. Bredbånd fra Braathe Gruppen passer for både små og store bedrifter og virksomheter innen privat og offentlig sektor.

xDSL

DSL teknologi er den mest utbredte formen for bredbåndsteknologi og har dominert markedet i mange år. Braathe Gruppen leverer bredbåndslinjer basert på ADSL, SHDSL og VDSL. Forskjellen på disse teknologiene er i hovedsak kapasitet og rekkevidde. I samarbeid med flere underleverandører har vi tilgang til et landsdekkende DSL kobbernett. Vi kan garantere høy kvalitet, sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift. 

Mer om tjenesten

Fiberaksess

Fiberaksess er den optimale internettilgang. I samarbeid med flere undereleverandører har vi tilgang til et landsdekkende fibernett, og kan garantere høyeste kvalitet, maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift. Med vår fiberaksess går krevende internettaktiviteter som videomøter, streaming, nettskytjenester, filutveksling, IP-telefoni og hjemmekontorløsninger problemfritt.

Mer om tjenesten

Sikre nett

Er du interessert i en spesiell eller ekstra driftssikker kommunikasjonsløsning? Vi har kompetanse og erfaring fra en rekke kompliserte og spesialdesignede kommunikasjonsløsninger som er bygd for alltid å være oppe. Vi har tilgang på ulike aksessnett og kan bygge en infrastruktur med backup/fail-over aksesser uten noen «single point of failure». 

Mer om tjenesten
Dokumentasjon

Vesentlige fordeler:

  • Ett kontaktpunkt
  • Valgfri kapasitet
  • Valgfri teknologi
  • Korteste og raskeste vei til våre nettskyløsninger

Ta kontakt for prisinformasjon

Prøv før du bestemmer deg!

Ta kontakt i skjemaet nedenfor så oppretter vi en demobruker til deg.

Kontakt oss her