Nettskytjenester

Det er forskjell på nettskyer. Vi har en som passer for deg.

Med Bra NETTSKY portefølgen fra Braathe Gruppen kan brukerne utnytte IT-verktøyene optimalt. Vi tar oss av support, drift og vedlikehold. Jobb effektivt i en brukervennlig, stabil og sikker løsning. Få maksimal sikkerhet og tilgjengelighet 24/7 til fast avtalt kostnad. Vi kan nettskykonseptet. Som en av Norges første nettskyleverandører har vi helt siden 1997 tilbudt skybaserte IT tjenester. Det var lenge før nettskybegrepet oppstod. Hos oss kan du få en nettsky som passer for deg.

Bra MAIL

Med Microsoft Exchange server gjør vi e-posten tilgjengelig for alle i bedriften døgnet rundt, året rundt, både på PC og mobil, uten at det er nødvendig å investere i lisenser, servere og konsulenter. Maksimal sikkerhet og tilgjengelighet til faste, lave kostnader.

Mer om tjenesten

Bra COM

Bra COM er en nettskytjeneste for enkel og effektiv kommunikasjon internt og eksternt, bygget rundt Microsoft Skype for Business Enterprise-plattformen. Løsningen er tett integrert med Exchange, Sharepoint og Office pakken.

Skype for Business Enterprisehar funksjonalitet for direktemeldinger, tilgjengelighetsinformasjon, IP-telefoni, en-til-en videokonferanser og en-til-mange webkonferanser. I tillegg til video kan skjermer, applikasjoner, presentasjoner og elektroniske tavler deles mellom møtedeltakerne.

Mer om tjenesten

Bra SHARE

Bra SHARE tjenesten fra Braathe Gruppen er basert på den nyeste Sharpoint Server og OneDrive For Business-teknologien fra Microsoft. Dokumentlageret ditt ligger trygt i Braathe Gruppens datasenter, og det tas kontinuerlig backup i et eget serverrom i en separat bygning. I tillegg finnes det ekstra backuper for historiske data. Med Bra SHARE tjenesten og OneDrive For Business-klienten får du tilgang til dokumentene dine på en enkel og sikker måte, og du kan jobbe med dem offline når du ikke har tilgang til internett.

Mer om tjenesten

Bra 365

Bra 365 er en pakke som inkluderer både Office 365, sikre og synkroniserte arbeidsmapper, og ubegrenset drift og support fra norske ingeniører, klare til å bistå og rådgi innenfor alt som har med IT å gjøre. Alle tjenester kjøres i våre datasentre, og alle data er trygt lagret i Norge. Office 365 er nå også inkludert i alle andre nettskypakker fra oss, og alle tjenester inkluderer Fri DRIFT & SUPPORT.

Det følger med lisens på Office desktop applikasjon i denne pakken.

Mer om tjenesten

Bra DESKTOP

Med Bra DESKTOP kan alle ansatte utnytte IT-verktøyene optimalt. Vi tar oss av drift og vedlikehold. Jobb effektivt med en brukervennlig, stabil og sikker løsning. Benytt alle windows-baserte applikasjoner, konfigurert slik du vil ha det. Maksimal sikkerhet og tilgjengelighet 24/7 til fast avtalt kostnad.


Vi kan nettskykonseptet, og har levert nettskybaserte systemer helt siden 1997 – lenge før begrepet nettsky oppsto.

Mer om tjenesten

Bra LEIE

For økt fleksibilitet og styrket driftsøkonomi for kundene tilbyr Braathe Gruppen leieutstyr til sine nettskykunder. Tjenesten gir absolutt kostnadskontroll, forbedret likviditet og en bekymringsfri utstyrsforvaltning. Tjenesten er spesielt godt egnet til prosjekter og ved varierende eller midlertidig bemanning. Her har vi gjort en rekke kvalifiserte valg for å sette sammen et modellutvalg som passer godt til oppgaver våre kunder ønsker å løse - ta kontakt for en uforpliktende prat om en modell som kanskje passer for deg!

Mer om tjenesten

Bra NETTVERK

Bra NETTVERK er en tjeneste for bedrifter som ønsker det beste og mest oppdaterte nettverk, uten å måtte bekymre seg for noe som helst. Alle nettverk leveres ferdig konfigurert og driftes kontinuerlig av Braathe Gruppen. Tjenesten skaleres etter behov, ønsker og krav - som igjen gjør planlegging og utrulling enkelt og fleksibelt. Ved drift over flere avdelinger vil alle nettverk virke som ett. Stort enklere kan det ikke bli!

Mer om tjenesten

Fri DRIFT & SUPPORT

Mer om tjenesten

Bra SERVER

Med Bra SERVER tjenesten kan du sammen med oss bygge din egen nettsky. Du leier virtuelle servere med valgt SLA, operativsystem, redundant internettaksess med høy kapasitet og brannmurtjenester er også inkludert. Du får administratortilgang til serverne og kan installere dine egne applikasjoner eller konfigurere systemet slik du selv vil. Kapasiteten på serverne velger du selv.  

Mer om tjenesten

Bra BACKUP

Med Bra BACKUP kan du sikkerhetskopiere alt ute av huset og lagre det i Braathe Gruppens datasenter. I tillegg kan du beholde en lokal kopi på et eget NAS disksystem slik at både backup og restore går så raskt som mulig. Vi overvåker tjenesten og kontrollerer backuploggene for deg.

Mer om tjenesten

Bra WEB

Tilstedeværelse på internett blir mer og mer viktig. Vi kan hjelpe deg å bli synlig på nettet. Med nettside fra Braathe Gruppen AS får du en moderne, fleksibel og brukervennlig løsning. Vi lager nettsider basert på Umbraco CMS. Det er enkelt å vedlikeholde innhold og menyer på egenhånd. Alt du trenger er en nettleser og internettilgang.

 

Mer om tjenesten

PC DRIFT

Uansett hvilke tjenester du har for applikasjonstilgang, backup og alt annet du trenger i din jobbhverdag, så kommer du ikke utenom maskinvaren du må ha for å logge deg på våre systemer. Også disse PC-klientene må fornyes, oppdateres og vedlikeholdes regelmessig for å opprettholde tilfredsstillende ytelse, driftsstabilitet og sikkerhetsnivå. Uten velfungerende PC-klienter vil tilgangen til de øvrige nettskytjenestene ikke bli optimal.

Mer om tjenesten
Dokumentasjon

Vesentlige fordeler:

  • Full tilgang - alltid
  • Full fleksibilitet og skalerbarhet
  • Faste og forutsigbare kostnader
  • Høyt sikkerhetsnivå

Ta kontakt for prisinformasjon

Prøv før du bestemmer deg!

Ta kontakt i skjemaet nedenfor så oppretter vi en demobruker til deg.

Kontakt oss her