Bra NETTVERK er en tjeneste for bedrifter som ønsker det beste og mest oppdaterte nettverk, uten å måtte bekymre seg for noe som helst. Alle nettverk leveres ferdig konfigurert og driftes kontinuerlig av Braathe Gruppen. Tjenesten skaleres etter behov, ønsker og krav - som igjen gjør planlegging og utrulling enkelt og fleksibelt. Ved drift over flere avdelinger vil alle nettverk virke som ett. Stort enklere kan det ikke bli!

Trådløst
Mange brukere opplever at trådløse nett er ustabile og ofte ikke virker som forventet når de trenger tilgang. Dette kommer som en direkte konsekvens av fysikkens lover for hvordan elementer i våre omgivelser påvirker radiobølger og dermed trådløse nett.
Gode nett kjennetegnes av at man forstår og tar hensyn til disse rammebetingelsene ved å montere aksesspunktene på velegnede steder. I tillegg må man bruke aksesspunkter som snakker sammen og som dynamisk tilpasser seg endringer i omgivelsene. Summen av dette og moderne teknologi med løpende oppdateringer, overvåkning og drifting av nettet gir stabil dekning i de områdene man ønsker.

Switcher
Switchene styrer datatrafikken i nettverket ditt, de distribuerer datapakker og holder styr på hvilke data som sendes hvor. Bra NETTVERK-switcher muliggjør plug and play-installasjoner, og gir sentralisert styring og kontroll av utstyr på alle lokasjoner.
Fra 8 porter til mange tusen kan enkelt og kontrollert konfigureres, driftes, optimaliseres og overvåkes av Braathe Gruppen. Alt skjer over nettet. Ingen behov for egne IT ressurser on-site for installasjon, konfigurasjon eller vedlikehold. Alle konfigurasjonsendringer sendes over internett, derfor blir administrasjonen enkel og kunden kan holde fokus på hvor de ønsker at det skal være kablet og antall brukere som skal ha tilgang

Brannmurer
En brannmur fungerer nesten som en portvakt: datapakker som anses som usikre stenges ute fra nettverket, og utgående trafikk fra ditt nettverk kan kontrolleres. Bra NETTVERK bruker neste generasjons brannmurer som styres gjennom nettet og gir kundene mange fordeler. Brannmuren sendes ut fra oss og til den lokasjon som skal ha den. Oppsett og konfigurasjon gjøres når enheten blir tilkoblet internett. Alt settes opp på minutter, helt uten behov for eget IT personell ute hos kunden.


Ved bruk av Nettskytjenester fra Braathe Gruppen vil lokasjoner som ikke har fast IP på sine samband få VPN til datasentralen. Dette gjelder også 3G/4G m.m.

Bra NETTVERK leverer ulike modeller som dekker alle behov for små kontorer såvel som for store konsern.

merinfo Se artikkelen "Trådløst nett som en tjeneste"
merinfo Se artikkelen "Mer om switcher"
merinfo Se artikkelen "Mer om brannmurer"


Fakta om tjenesten

  • Kontinuerlig drift og overvåkning
  • Utstyr og lisenser
  • Konfigurasjon, endring og oppdatering
  • Feilretting og support
  • Bytte og oppgradering etter behov
  • Skalering etter behov
  • Brannmur, switcher og trådløsnett

Priser

Produkt Pris
Cisco Meraki Z1 10Mb VPN Brannmur med WiFi AP kr 190,- per mnd
Cisco Meraki MX64 75Mb VPN Brannmur kr 390,- per mnd
Cisco Meraki MX84 120Mb VPN Brannmur kr 790,- per mnd
Cisco Meraki MX100 200Mb VPN Brannmur kr 1.950,- per mnd
Cisco Meraki MR33 Aksesspunkt (802.11ac-W2 1,3 Gb) kr 290,- per mnd
Cisco Meraki MR42 Aksesspunkt (802.11ac-W2 1.9Gb) kr 390,- per mnd
Cisco Meraki MR52 Aksesspunkt (802.11ac-W2 2,5 Gb) kr. 450,- per mnd
Cisco Meraki MR72 Utendørs Aksesspunkt (802.11ac 1,2Gb) kr 475,- per mnd
Cisco Meraki MS220-8 (kr 25,-/port) kr 200,- per mnd
Cisco Meraki MS220-8P (kr 30,-/port) kr 240,- per mnd
Cisco Meraki MS225-24 (kr 25,-/port) kr 600,- per mnd
Cisco Meraki MS225-24P (kr 30,-/port) kr 720,- per mnd
Cisco Meraki MS225-48 (kr 25,-/port) kr 1.200,- per mnd
Cisco Meraki MS225-48LP (kr 30,-/port) kr 1.440,- per mnd
Etablering 1 mnd. leie