VI TILBYR
 / SOFTWARE AS A SERVICE

SOFTWARE AS A SERVICE

Optimalisert adapsjon til livet i nettskyen

Digital Avstemning

Vi har laget en brukervennlig løsning både for deltagere i møtet og for deg som er møteadministrator. Løsningen gir deg som møteadministrator full kontroll over møtet, og lar deg blant annet styre taletid, replikker og voteringer.

Les mer

KursAdmin

Alt du trenger for effektiv organisering og for å sikre deg full oversikt over dine kurs, seminarer og arrangementer. Påmelding, gjennomføring, kommunikasjon, økonomi, dokumenter og mye mer integrert i en og samme løsning.

Les mer

PDS Bookingsystem

PDS er utviklet i samarbeid med erfarne reisearrangører og transportører som produserer/kjører turer for lag/foreninger/firma og enkeltpersoner. PDS kan benyttes uavhengig av transportmiddel. PDS gir deg full kontroll enten det gjelder ledige plasser på påmeldingsturer eller ledige kapasitet buss og sjåfør.

Les mer

WebTV

Engasjer og involver med WebTV. Med WebTV kan flere følge viktige møter. Når som helst, hvor som helst og på alle flater. Med WebTV kan flere delta i opplevelsen og få viktig informasjon fra saksbehandling, presentasjoner og møter i kommuner, fylkeskommuner, konferansesentre og bedrifter.

Les mer

Managed Web

Det blir mer og mer vanlig at valg av leverandør starter med et søk på nett. Ofte er valget av leverandør i stor grad tatt allerede før kunden faktisk tar kontakt eller oppsøker de bedriftene som kan være aktuelle. Dette betyr at det er viktig at din bedrifts nettsted både ser profesjonelt ut, er lett å finne frem på og inneholder helt relevant informasjon for din kundegruppe.

Les mer
La oss hjelpe deg opp i skyen