BLOGG
 / Webinar: Er ditt hjemmekontor sikret?

Webinar: Er ditt hjemmekontor sikret?

Koronapandemien står for en av de største krisene landet har opplevd siden krigstid, og norske virksomheter er kastet ut i det ukjente. I sann dugnadsånd, for å bidra til smittevernet, jobber nå flertallet av norske arbeidstakere hjemmefra. Men var vi forberedt på det? Er din virksomhet og ditt hjemmekontor tilstrekkelig sikret?

Vår sikkerhetspartner Watchcom inviterer til et gratis webinar hvor vi ser nærmere på sikring av hjemmekontoret, kommer med råd og tips, og svarer på dine spørsmål til hvordan sikre de som jobber hjemmefra.

Tidspunkt: Fredag 20. mars, kl. 10:00 – 11:00

Agenda:

  • 10:00 – 10:20 – Hva er viktig å tenke på når man jobber hjemmefra? v/ Frank Haugnes, Senior Sikkerhetsrådgiver
  • 10:20 – 10:40 – Økt svindelaktivitet i forbindelse med Covid-19 – hva er viktig å se etter? v/ Mark Stegelmann, PhD – Head of Consulting
  • 10:40 – 11:00 – Spør våre sikkerhetseksperter; Fredrik B Lyche – Head of Technical Services, Frank Haugnes, Senior Sikkerhetsrådgiver, Mark Stegelmann, PhD – Head of Consulting

 

Watchcom bistår Braathe Gruppen i en rekke sikkerhetsaspekter. Selskapet har over 330 sikkerhetskonsulenter i Norden og er en velrenommert leverandør av sikkerhetstjenester, med høy kompetanse innen sikkerhetsovervåkning, sikkerhetsbevissthet, sikkerhetstester og kursing.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.