Senior systemkonsulent

Arbeidsområde: Systemkonsulent
Ansettelsesform: Fulltid
Lokasjon: Oslo

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere. Er du interessert i å vurdere Braathe som din neste arbeidsgiver, da vil vi gjerne høre fra deg.

Primæroppgaver vil være

  • Løse oppdrag for våre kunder on-site og remote
  • Prosjekt deltaker i kundeprosjekter
  • Rådgiver/konsulent innenfor Microsoft 365
  • Klient, server og nettverk
  • Dialog og samarbeid med kunder, 3. parts leverandører og interne ressurser

For at vi skal være din beste arbeidsgiver er det viktig at du drives av sterk egenmotivasjon og at du trives i en hektisk hverdag, er fremoverlent, nysgjerrig på ny lærdom og ivrig etter å videreutvikle kompetansen din.

Du bør være selvstendig og strukturert. Har god evne til å sette deg inn i våre kunders problemstillinger, gode kommunikasjonsevner og trives i dialog. Vi har kunder i et bredt bransjespekter med stor variasjon av IT kunnskap, og du må derfor kunne kommunisere på ulike nivåer.

Vi kan tilby en spennende hverdag i en raskt voksende teknologibedrift med høy kompetanse, mye historie og et pulserende arbeidsmiljø. Du vil få varierte oppgaver med komplekse problemstillinger og derigjennom store muligheter for faglig og personlig utvikling, samt tilrettelagte sertifiseringsmuligheter. Vi har et godt arbeidsmiljø med høy teknisk kompetanse, som vi tror du vil trives i. Vi mener også at fysisk aktivitet er med på å gjøre oss bedre, og vi legger derfor til rette for treningsmuligheter i arbeidstiden.

Vi har kontorer på 10 lokasjoner. Hovedkontoret er i Moss, med avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Tromsø, Hadeland, Kongsberg, Skien, Fosen, Harstad og Mo i Rana. Siden 1989 har vi levert bekymringsfri IT til norske virksomheter. Siden da har vi vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Og vi skal vokse videre, gjerne med deg på laget

Virker dette fristende så send oss en søknad.

Søk på denne stillingen

Tillatt(e) type(r): .pdf, .doc, .docx