Strømlinjeform administrasjonen. Utvid kapasiteten. Tilpass automatisk.

PARTNER

Et stødig partnersamarbeid mellom oss og Dell

Vi har gjennom flere tiår, samarbeidet tett med Dell. De er en vesentlig brikke i vårt arbeid for å levere Bekymringsfri IT. Vi er stolte av vårt samarbeid med Dell.

  • UTVID

    Utvid kapasitet. Ikke la lagring av data skape en flaskehals internt i bedriften. Sørg for at det er enkelt å skalere opp og ned uten avbrudd med Dell PowerStore T-serien.

  • TILPASS & SIKRE

    Tilpass automatisk. Dataene dine er virksomhetskritiske. Ikke gi andre muligheten til å ta dem fra deg. Styrk ditt digitale forsvarsverk med Dell PowerStore T.

  • STRØMLINJEFORM

    Frigjør tid. Ikke la ansatte rote rundt i lagringsenheter som dere ikke har oversikt over. Ha alt på et sted og frigjør tiden til verdiskapning fremfor leting av filer.

Dell - videofront

Når det bare skal virke - Dell PowerStore T bidrar til sikring av dine data

Informasjon har stor verdi. Din kunnskap kan ingen ta fra deg, men dine kundelister, strategidokumenter og personopplysninger kan bli stjålet. Hvordan sørger du for at denne informasjonen og dataene er trygge?

Ikke mist nattesøvn av å tenke på potensielle hackere som stjeler fra deg. Dell PowerStore T er et verktøy spesielt godt egnet til deg som vil sove godt om natta. Da kan dataene være sikret, og du kan enkelt skalere opp eller ned alt etter hvilket behov du har. Vi hjelper deg med oppsettet.

TA KONTAKT

Skaff deg Dell Powerstore T i dag. Fremtiden begynner nå.

Strømlinjeform administrasjonen. Utvid kapasiteten. Tilpass automatisk.

Hvordan du sikrer dataene dine, kan utgjøre forskjellen på hvilke bedrifter som overlever et angrep og ikke. Årlig ser vi norske bedrifter bli satt flere år tilbake, fordi informasjon har kommet på avveie eller har blitt kryptert og gjort utilgjengelig.

Bård Eirik Lyche
Sikkerhetssjef i Braathe AS

Bli bedre kjent med fremtiden allerede nå

Med Dell PowerStore T får både IT-personalet og sluttbrukerne jobbe uten avbrudd i arbeidsdagen. Vi forstår IT-avdelingens behov for å forbedre sikkerhetsnivået, øke effektiviteten, redusere kompleksiteten og holde sluttbrukernes systemer i gang. Vi vet at sluttbrukerne trenger data for å gjøre jobben sin best mulig. Dell Powerstore T sørger for det. Med den med på laget er du allerede klar for hva enn fremtiden måtte bringe.

Sikkerhet og fleksibilitet i én og samme maskin

Alle lagringsenheter fra Dell er laget for å skape en sikrere og mer sømløs verden. Dell er et merke som eksistert helt siden 1984 og som vi har hatt et godt samarbeid til i mange år. Dell PowerStore T-serien er den fleksible løsningen for bedrifter som ønsker seg fleksibilitet like mye som høy grad av sikkerhet. You can have both!

Ta bærekraftige valg i IT-hverdagen din

Vi jobber aktivt og målrettet for å redusere vårt klimaavtrykk og på den måten bidra til en bærekraftig utvikling. Som teknologiselskap går vi i bresjen for digital omstilling og former fremtidens næringsliv og forretningsmodeller med innovative og tilpasningsdyktige løsninger som er energi- og ressurseffektive.

Styrt ditt forsvarsverk med riktig lagring