Våre Tjenester

Skytjenester & Infrastruktur

Dine data. På dedikert server her hos oss i Braathe, eller i en Offentlig Nettsky. Network as a Service sikrer deg stabil tilgang.

Robust infrastruktur som leverer.
Hver dag, hele året. År etter år.

 • Offentlig Nettsky

  Friheten til å utvikle, administrere og distribuere data og tjenester i Microsoft Azure. Vi hjelper deg med implementering og drift.

 • Privat Nettsky

  Løsningen for selskaper som ønsker høyest mulig sikkerhet, kontroll og ytelse. Dine data er lagret trygt i våre datasentre.

 • Backup as a Service

  Når du angrer på at du ikke har en robust backupløsning på plass, er det trolig for sent. Vær proaktiv.

 • Managed Services

  Med Managed Services kan du ta i bruk de beste skyløsningene i markedet – og vi håndterer all daglig drift.

 • Device Secured Network (802.1x)

  Visste du at nettverket i kontorlokalet ditt kan være inngangsporten for cyberkriminelle? Dette er tjenesten som sørger for at porten aldri står åpen. Hverken i ditt trådløse nett eller det du plugger i veggen. Med Device Secured Network får du et nettverk der kun forhåndsgodkjente enheter får koble seg til. Dette gir et ekstra sikkerhetslag til hele organisasjonen.

 • Network as a Service

  Med Network as a Service får du nettverksboksene ferdig konfigurert. Du trenger bare å plugge i strøm. Både kablet og trådløst nettverk er skreddersydd til din bedrift. Vi sørger for at det alltid er oppdatert.

 • Bredbånd

  Fiberoptisk kabel har færre forstyrrelser, holder signalstyrken over langt større avstander og opererer med høyere frekvens.

Prosessen med å få alt på plass var helt sømløs, der en prosjektgruppe i Braathe Gruppen snakket direkte med prosjektledelsen her og samarbeidet om nettverkskabling og plassering av alle de nødvendige punktene.

Linda Marie Tanum
Administrasjonssjef, Advokatfirmaet Svensson Nøkleby