Hvilke muligheter gir Copilot din bedrift?

Vi inviterer til workshop om Microsoft sitt nye banebrytende produkt: Copilot for Microsoft 365

Verktøyet kan bli din daglige AI-kollega og hjelpe deg å løse arbeidsoppgaver i 365 Arbeidsplass enda mer effektivt enn i dag. I apper som Powerpoint, Excel, Word og Teams kan Copilot for MS 365 bidra til et bedre samarbeid og mer effektiv produksjon av innhold.

Vår Salgssjef for Digital Arbeidsplass, Karl Andreas Røsth, viser deg Copilot for Microsoft 365 og svarer på dine spørsmål. Vi viser deg hvilke mulighetsrom Copilot for MS 365 kan åpne for din virksomhet. La oss snakke om IT.

Hva får du i tillegg, ved å delta på webinar fremfor å melde deg på on-demand webinaret om det samme temaet? Karl deltar i sesjonen og kan svare på alt du måtte lure på. Har du ikke anledning til å delta på en oppsatt workshop, anbefaler vi at du melder deg på vårt webinar om nettopp Copilot for MS 365, det leveres on-demand, så du kan se det akkurat når det passer deg best.

Tilgjengelige ledige datoer
19. mars 2024

Tidspunkt
09:00-09:30

På programmet
Velkommen
Muligheter, strukturering, sikkerhet og implementering av Copilot for MS 365
Våre anbefalinger for å komme igang
Q&A

Alle som melder seg på vil motta et gavekort på Morgenlevering.

Det er begrenset med plasser per workshop. Dersom datoen du har valgt er fylt opp, vil du få beskjed og bli satt opp på neste ledige workshop.

Disse møter du

Møt vår ekspert

Muligheter, verdier og sikkerhet i Copilot. Vår ekspert gir deg innsyn i hva tjenesten kan være for deg.

  • Salgssjef Digital Arbeidsplass, Braathe

    Karl Andreas Røsth

    Karl Andreas brenner for å forenkle arbeidshverdagen gjennom gode og riktige verktøy, smart bruk av teknologi og en godt gjennomtenkt struktur.