La oss forme fremtiden sammen

Bli med å hjelpe norske virksomheter opp i skyen

Fordi fremtiden trenger teknologer
Hvorfor trenger fremtiden teknologer? Nesten overalt i samfunnet står virksomheter midt i en eller annen form for digitaliseringsprosess. Endring kan være utfordrende, men med dyktige teknologer på laget går hele prosessen enklere.
Hvorfor jobbe hos oss?
Hvorfor valgte de å jobbe hos oss? Vi spurte tre kolleger fra tre forskjellige team og med tre forskjellige arbeidsområder om hvorfor.
LinkedIn

Ledige stillinger annonsert på LinkedIn

Gå til LinkedIn
finn.no

Ledige stillinger annonsert på finn.no

Gå til finn.no
Bli med oss og hjelp norske virksomheter opp i skyen!

Siden 1989 har vi levert IT-løsninger til norske virksomheter. Siden da har vi vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Vi har de kommende årene som ambisjon å bli en av de ledende aktørene i Norge på nettsky- og driftstjenester. For å få til det trenger vi flere dyktige folk.

Bærekraft for fremtiden
Bærekraft for fremtiden
Det skal være enkelt å ta bærekraftige valg i IT-hverdagen. Fordi vi er vårt ansvar bevisst jobber vi hele tiden aktivt for å tilrettelegge for bærekraftige løsninger.
Teknologer på ditt lag
Teknologer på ditt lag
Kompetanse og kompetanseheving, trivsel, treningsmuligheter, gunstige vilkår og en toppmoderne teknologilåve der du kan vokse. Du er velkommen!
Eksepsjonelle kunder
Eksepsjonelle kunder
Onboarding, oppfølging og brukeradopsjon er helt vesentlig for å gi våre kunder maksimalt utbytte av våre tjenester og løsninger. Helt bekymringsfritt!
Verdier og kultur
Verdier og kultur
Vi skal være bevisste, responsive og ambisiøse på vegne av kunder og oss selv. Og sammen levere en bekymringsfri IT-hverdag til alle våre kunder 24/7/365.
Bli enda bedre kjent med oss
Bekymringsfri IT
Hva er egentlig bekymringsfri IT? Bekymringsfri IT - det er det vi jobber for å levere til alle våre kunder. Med dedikasjon og stor innsats jobbes det for å levere toppkvalitet hele tiden, hver dag, hele året gjennom.
Bli bedre kjent med oss

Møt oss allerede nå!

Kanskje er vi dine fremtidige kollegaer? Les artiklene om noen av våre kollegaer fra ulike avdelinger hos oss.

Flere bloggartikler finner du her
Bli med på laget?

For å nå vekstmålene våre trenger vi dyktige medarbeidere med høye ambisjoner. Er du den rette for oss og synes du det virker spennende å jobbe i vekstselskapet Braathe Gruppen?

Ledige stillinger