Om oss / Karriere

Bli med oss og hjelp norske virksomheter opp i skyen!

For å nå vekstmålene våre trenger vi dyktige medarbeidere med høye ambisjoner. Er du den rette for oss og synes du det virker spennende å jobbe i vekstselskapet Braathe Gruppen?

Vi har for tiden ingen ledige stillinger på noen av våre lokasjoner, men vi er stadig på jakt etter økt kompetanse og dyktige folk.
Ta kontakt med personaldirektør, Ole Braathe.

Ta kontakt

Bekymringsfri IT – det er det medarbeiderne i Braathe Gruppen jobber for å levere til alle sine kunder. Med dedikasjon og stor innsats jobbes det for å levere toppkvalitet hele tiden, hver dag, hele året gjennom.

De kommende årene skal vi bli en av de ledende aktørene i Norge på nettsky- og driftstjenester. Vi skal doble omsetningen på kort tid, og løsningene vi tilbyr blir for hver dag enda mer smidige og effektive, og gir økt verdiskapning hos våre kunder.

Vårt hovedkontor er på Nærum gård i Rygge. Her har vi bygget om den gamle låven til en toppmoderne teknologilåve hvor 50 av våre medarbeidere sitter og 10.000 brukere er hostet fra vårt datasenter. Videre har vi kontorer i Oslo Sentrum, Oslo Bryn, Tromsø, Kongsberg og Skien.

La oss hjelpe deg opp i skyen