Om oss / Karriere

Bli med oss og hjelp norske virksomheter opp i skyen!

For å nå vekstmålene våre trenger vi dyktige medarbeidere med høye ambisjoner. Er du den rette for oss og synes du det virker spennende å jobbe i vekstselskapet Braathe Gruppen?

Vi er nå på utkikk etter en ny Teamleder Regnskap.
Din arbeidshverdag vil handle om tall. Som teamleder for gruppen som har ansvaret for regnskap og leverandørhåndtering, vil dine viktigste oppgaver være regnskapsføring, oppfølging av leverandørreskontro, rapportering og årsregnskap.

Det er viktig at du drives av sterk egenmotivasjon og at du trives i en hektisk hverdag, er fremoverlent, søker ny lærdom og har fokus på høy faglig integritet. Søk her

Bekymringsfri IT – det er det medarbeiderne i Braathe Gruppen jobber for å levere til alle sine kunder. Med dedikasjon og stor innsats jobbes det for å levere toppkvalitet hele tiden, hver dag, hele året gjennom.

De kommende årene skal vi bli en av de ledende aktørene i Norge på nettsky- og driftstjenester. Vi skal doble omsetningen på kort tid, og løsningene vi tilbyr blir for hver dag enda mer smidige og effektive, og gir økt verdiskapning hos våre kunder.

Vårt hovedkontor er på Nærum gård i Rygge. Her har vi bygget om den gamle låven til en toppmoderne teknologilåve hvor 50 av våre medarbeidere sitter og 10.000 brukere er hostet fra vårt datasenter. Videre har vi kontorer i Oslo Sentrum, Oslo Bryn, Tromsø, Kongsberg og Skien.

La oss hjelpe deg opp i skyen