Hvorfor jobbe hos oss?

Hvorfor valgte de å jobbe hos oss? Vi spurte tre kolleger fra tre forskjellige team og med tre forskjellige arbeidsområder om hvorfor.

Ledige stillinger

Bli med på laget!

VÅR REISE

Bli med på neste del av vår fantastiske reise.

Siden 1989 har vi levert IT-løsninger til norske virksomheter. Vi har vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Vi vil fortsette å vokse. For å få til det, trenger vi flere dyktige folk.

  • Bærekraftig IT

    Det skal være enkelt å ta bærekraftige valg i IT-hverdagen. Fordi vi er vårt ansvar bevisst jobber vi hele tiden aktivt for å tilrettelegge for bærekraftige løsninger.

  • Teknologer på ditt lag

    Kompetanse og kompetanseheving, trivsel, treningsmuligheter, gunstige vilkår og en toppmoderne teknologilåve der du kan vokse. Du er velkommen!

  • Verdier & kulturarbeid

    Vi skal være bevisste, responsive og ambisiøse på vegne av kunder og oss selv. Og sammen levere en bekymringsfri IT-hverdag til alle våre kunder 24/7/365.

Bekymringsfri IT

Hva er egentlig bekymringsfri IT? Bekymringsfri IT – det er det vi jobber for å levere til alle våre kunder. Med dedikasjon og stor innsats jobbes det for å levere toppkvalitet hele tiden, hver dag, hele året gjennom.

Fordi fremtiden trenger teknologer

Hvorfor trenger fremtiden teknologer? Nesten overalt i samfunnet står virksomheter midt i en eller annen form for digitaliseringsprosess. Endring kan være utfordrende, men med dyktige teknologer på laget går hele prosessen enklere.

NYSGJERRIG?

Vi er stadig på jakt etter flinke folk innenfor teknologi, salg/marked, økonomi, og annet.

Send en epost til karriere@braathe.no om du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss.

FOLKA VÅRE

Bli bedre kjent med noen av oss allerede nå