BEKYMRINGSFRI IT MED

Lenovo og Device as a Service

Lenovo PC Platinum Partner

Det helt naturlige valget

DETALJENE SOM TELLER

Ja, du merker forskjellen — fra robuste hengsler til det anerkjente tastaturet.

PRISBELØNNET DESIGN

Lenovo har mottatt hundrevis av internasjonale priser for fremsynt design.

EKSPERTSTØTTE

Lenovo rangeres som en toppleverandør på kundestøtte.

Når det bare skal virke
Du skal eie det som stiger i verdi og leie det som synker i verdi. DaaS er en tjeneste spesielt godt egnet til deg som ikke vil binde opp kapital, har løpende prosjekter og tidvise bemanningsendringer. Eller rett og slett bare vil ha noe som virker.
Helt uten bindingstid

Når det blir lettere å håndtere maskinvare

Alle våre Device as a Service-modeller er Lenovo Thinkpad-maskiner. Dette er den fleksible løsningen for bedrifter som ikke ønsker å eie sine egne PC-er. Også er den helt uten bindingstid, så når du ikke trenger enheten lenger sender du den bare tilbake.
Se modeller og priser
Den lette tungvekteren

ThinkPad X1 Nano

Med en startvekt på under én kilo er ThinkPad X1 Nano vår fysisk letteste ThinkPad noensinne. Likevel er det en tungvekter. Denne 13″ bærbare datamaskinen er fullpakket med 11. generasjons Intel® vPro®-kraft, og du kan velge mellom operativsystemene Windows 10 og Linux. Den kan også skilte med produktivitetsrike funksjoner som alltid på-funksjon, 5G-funksjonalitet (tilleggsutstyr), rask Thunderbolt™ 4, hurtigladning og et sideforhold på 16:10 for mer skjerm.
KJØP
Bærbar kraftpakke

Lenovo X1 Carbon

Den 14-tommers bærbare datamaskinen med ThinkPad X1 Carbon Gen 9 kan skryte av en rekke nye funksjoner som gir bekvemmelighet, forbedrer teknologien og beriker opplevelsen din, samtidig som den fortsatt har et ultratynt og ultralett kabinett. Du vil oppdage en imponerende 16:10-skjerm, en bredere styrepute, et større batteri for mer tid frakoblet og ventilasjon bak for å forbedre effektiviteten. Med Intel® Evo®-plattformen får du i tillegg en superresponsiv enhet som er klar når du trenger den.
KJØP

Ta ledelsen med Windows 10 Pro-enheter

Windows 10 Pro forenkler identitets-, enhets- og applikasjonsadministrasjon, slik at du kan fokusere på virksomheten. Med intuitiv kontroll over IT-infrastrukturen kan bedriften være klar for hva som helst. Laget for slik du jobber nå – og er klar for hvordan du jobber i morgen.

Åpen 24/7, rask levering og god tilgjengelighet

Lenovo-produkter i vår nettbutikk

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av Lenovo-produkter. Alt fra mus og tastaturer, webcam, skjermer og dockingstasjoner til bærbare PCer, stasjonære PCer og kraftige arbeidsstasjoner.
Til nettbutikken
Teknisk støtte med Premier-forskjellen

Lenovo Premier support:

Med Lenovo Premier Support får både IT-personalet og sluttbrukerne VIP-behandling. Vi forstår IT-avdelingens behov for å forbedre effektiviteten, redusere kompleksiteten og holde sluttbrukernes systemer i gang. Vi vet at sluttbrukerne forventer rask og frustrasjonsfri støtte. Lenovo kan hjelpe deg.
Forenkle karbondioksidkompensasjonen

Lenovo CO2 Offset Service

Lenovos klimaprogram, CO2 Offset Service, gjør det enklere å regne på og kompensere for karbondioksidutslipp i sammenheng med at du kjøper nytt utstyr. Tanken er at det skal være så enkelt som mulig uten at du skal behøve å investere så mye tid.
Bekymringsfri IT er også bærekraftig IT

Vi skal gjøre det enklere å ta bærekraftige valg i IT-hverdagen

Vi jobber aktivt og målrettet for å redusere vårt klimaavtrykk og på den måten bidra til en bærekraftig utvikling. Som teknologiselskap går vi i bresjen for digital omstilling og former fremtidens næringsliv og forretningsmodeller med innovative og tilpasningsdyktige løsninger som er energi- og ressurseffektive.
Bærekraftig IT