VI TILBYR / Software as a Service
 / Managed Web
RESPONSIVT. SKALERBART. SIKKERT.

Managed Web

Med tjenesten Managed Web, fra Braathe Gruppen, hjelper vårt team å sette opp en profesjonell og lett søkbar hjemmeside.

Det blir mer og mer vanlig at valg av leverandør starter med et søk på nett. Ofte er valget av leverandør i stor grad tatt allerede før kunden faktisk tar kontakt eller oppsøker de bedriftene som kan være aktuelle. Dette betyr at det er viktig at din bedrifts nettsted både ser profesjonelt ut, er lett å finne frem på og inneholder helt relevant informasjon for din kundegruppe.

Hva får du med tjenesten Managed Web?
Vi setter opp og håndterer løpende drift og sikkerhetsoppdateringer for dere. Inkludert i tjenesten er ett standarddesign som fremstår profesjonelt og enkelt. Designet består av logo, tre undersider og redigeringsmodus. Sidene tilpasses selvfølgelig både for PC og mobilskjerm. Du får rikelig med lagringsplass, 10GB, i vårt norske datasenter.  Backup av oppsett og data er også inkludert i månedsleien.  Plattformen tilfredsstiller også de høyeste krav til sikkerhet.

Med Managed Web fra Braathe Gruppen får du også drift og support på telefon og e-post inkludert. Tjenesten koster kr 990,- i måneden og er helt uten binding eller avtaleperiode. Har dere en eksisterende nettside dere ønsker å ta med innhold og oppsett fra, kan vi bistå med migrering til en pakkepris i henhold til prislisten nedenfor.-

Se demoside med en rekke funksjoner presentert her:
Managed web skjermdump

>> Våre tjenestebeskrivelser
PRODUKT
PRIS
Managed WEB 10GB
990,- NOK/MND
Ekstra lagringsplass 10GB
500,- NOK/MND
Etablering
1 månedsleie
Migreringspakke
24.900,- NOK
Endringer utover migreringspakke
faktureres etter gjeldene timepriser
Domene
490,-/år
Alle priser er eks. mva.
La oss hjelpe deg opp i skyen

« Vi har fått en ny og bekymringsfri tilværelse for våre nettsider. »


Daglig leder
hos kunde av Braathe Gruppen