Workshop om Copilot for Microsoft 365

For at den kunstige intelligensen til Microsoft skal spille deg god, så må dataene dine være av høy kvalitet. Å rydde opp i dataene din kalles data shaping på vårt IT-språk. Data shaping er når du går helt ned i bunn og rydder opp i rutiner, tilganger og sørger for at alt blir oversiktlig og under kontroll når du drar derfra. Vi har laget en helt egen AI-workshop som kan hjelpe deg i gang med ryddejobben!

Copilot for Microsoft 365 - Vi viser deg hva og hvordan

introduksjon1. INTRODUKSJON

I ditt eget tempo kan du lese deg opp på alt som heter AI. Vi har skrevet mye om Copilot for Microsoft 365 så langt, og vi kan love at det kommer mer. Som en introduksjon anbefaler vi å starte her: Copilot

Hvis du har spørsmål rundt AI og Copilot for Microsoft 365, er det bare å spørre AI-eksperten vår, Espen Alexander Bjørkmo, når du møter han på vår workshop. Han viser deg hva Copilot for Microsoft 365 har å by på før dere beveger dere over til kartlegging og datarydding. 

 

kartlegging

2. KARTLEGGING

Hovedjobben i workshop sammen med AI-eksperten vår er å finne ut hva som skal til for å bli klar til å bruke Copilot for Microsoft 365. Espen har en sjekkliste dere skal igjennom, og sammen finner dere ut hvor skoen trykker. Det dere skal se på er rutiner, datalagring, sikkerhet og tilganger internt og eksternt. 

 

implementering

3. IMPLEMENTERING

Etter endt workshop vil dere få en rapport med anbefalte tiltak for å bli helt klare til Copilot for Microsoft 365. Noen av tiltakene kan gjøres sammen med oss og noen alene. Hvor lang tid dette vil ta avhenger av hvor mange tiltak som bør iverksettes.

 

iverksett

4. AKTIVERING

Når tiltakene er gjennomført kan vi aktivere Copilot for Microsoft 365 på de brukerne som ønsker å bruke den. Hvis dere ønsker å kjøre den på deler av organisasjonen før alle får den, så går det helt fint. Vi anbefaler å bruke god tid på opplæring slik at brukerne kan se verdien av tilleggstjenesten. Gradvis økning i antall brukere kan enkelt gjøres. Hvis det er ønskelig, så kan vi også bidra i både opplæring og rutiner når Copilot for Microsoft 365 er aktivert.

Lær om Copilot for Microsoft 365 sammen med oss

Bli med på workshop!

Kom igang med Copilot for Microsoft 365 i din virksomhet

Produkt

Pris

Workshop om Copilot for Microsoft 365

6.500 NOK

Alle priser er eks. mva.
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.

Copilot for Microsoft 365

Mer om Copilot og Copilot for Microsoft 365?

Her i vårt kunnskapsområde om Copilot-porteføljen fra Microsoft, finner du mer informasjon om tjenesten. Les og lær, og ikke nøl med å ta kontakt så vi kan hjelpe deg i gang.